fbpx

Mednarodno poslovno srečanje Connect2Slovenia usmerjen predvsem v mala, srednje velika in start up podjetja

Sejemska priznanja letos pripadla nagrajencem, ki so pustili izrazit pozitiven pečat v gospodarski dejavnosti
16/09/2021
Nam bodo pošto dostavljali droni? To pravi Pošta Slovenije.
17/09/2021

Mednarodno poslovno srečanje Connect2Slovenia usmerjen predvsem v mala, srednje velika in start up podjetja

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) in Advantage Austria Ljubljana sta danes partnerji v okvirju projekta Enterprise Europe Network v okviru MOS-a organizirala tradicionalno Mednarodno poslovno srečanje z naslovom “Connect2Slovenia.

Pri OZS so poudarili, da je dogodek odlična priložnost za tiste, ki iščejo nove poslovne partnerje, kupce in dobavitelje ter nove nabavne vire. Dogodek nudi mreženje, izmenjavo dobrih praks, razvijanje idej o novih projektih in navezovanje stikov za izvedbo le teh ter navezovanje novih poslovnih kontaktov neposredno s slovenskimi in tujimi podjetij.

Dodali so, da je bil dogodek namenjen malim in srednje velikim podjetjem ter start up podjetjem, ki proizvajajo izdelke in nudijo storitve ter inovativne rešitve na področju avtomobilske, kovinske, in lesnopredelovalne industrije, trajnostnega gradbeništva, digitalnih in informacijskih rešitev za lažje poslovanje, IKT, rešitev in tehnologij v industriji 4.0 (pametni stroji, roboti, kibernetska varnost itd.), obnovljive energije, elektrike in elektronike, mobilnosti, transporta in logistike ter trgovine.

Dogodek je potekal v sklopu MOS B2B, ki se nahaja v hali L1. Projekt z ambicijo po zelenem, digitalnem in odpornem gospodarstvu daje poudarek ponudnikom, ki ponujajo storitve prijav na razpise. Pomemben del projekta je tudi tematsko področje podnebne politike in predstavitev institucij ter organizacij v okviru evropskega zelenega dogovora. Prav tako je fokus na krepitvi znanja in krepitvi aktivne vloge državljanov, kar ponuja dolgoročno perspektivo za doseganje sprememb, opredeljenih v evropskem zelenem dogovoru. B2B je tako stičišče inovativnih podjetij, državnih institucij in kupcev, ki vsako leto spodbudi nakupe in nove poslovne dogovore.

WEB FAIR