fbpx
Ne zamudite aktualnih tem, namenjenih občinam, na kongresu ENERGETIKA INTERKLIMA!
13/02/2020
Obvestilo glede koronavirusa
03/03/2020

Vabljeni na ALTERMED SENIOR – vseslovensko srečanje upokojencev v Celju!

v organizaciji ZDUS in Celjskega sejma

Vabilo na doživetje polno praktičnih prikazov, nasvetov, novih izkušenj in ugodnih nakupov. Povrnite vašemu telesu harmonijo z obiskom 16. sejma Altermed in vseslovenskega srečanja upokojencev v Celju.

Sejem zdravega načina življenja, zdravilstva, zeliščarstva, zdrave prehrane, naravne kozmetike in okolju prijaznega bivanja – Altermed, ki poteka med 13. in 15. marcem, bo letos še posebej posvečen vam – upokojencem. Izveden bo poseben panel sejma imenovan ALTERMED SENIOR, saj vam želimo ponuditi nekaj posebnega in vam s pomočjo predavanj, posvetov in raznovrstne ugodne ponudbe omogočiti bolj kvalitetno življenje v starosti.

V okviru sejma bo potekalo

VSESLOVENSKO SREČANJE UPOKOJENCEV

z osrednjim dogodkom 13. marca 2020 ob 12.00 v Modri dvorani na Celjskem sejmu.

V okviru srečanja na osrednjem dogodku bo organiziran posvet na temo »KAKO ZAGOTOVITI POGOJE ZA ČLOVEKA VREDNO ŽIVLJENJE TUDI V STAROSTI«, kjer bodo o za vas pomembnih tematikah spregovorili predstavniki institucij, posamezniki in društva, ki se s tem ukvarjajo, ter vam tako nudili odgovore na vsa vaša vprašanja. Častni gostje posveta ki ga bo moderiral g. Črt Kanoni, ZDUS, bodo:

  • Aleksandra Pivec, ministrica za kmetijstvo gozdarstvo in prehrano,
  • Ksenja Klampfer, ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti,
  • Janez Sušnik, predsednik Zveze društev upokojencev Slovenije,
  • Biserka Meden Marolt, Srebrna nit – združenja za dostojno starost,
  • Irena Rotar, Ekoci – Eko civilna iniciativa Slovenije,
  • Sanja Lončar, Skupaj za zdravje človeka in narave.

Na sejmu Altermed boste našli razstavljavce z zdravo prehrano, masažami, medicinskimi in ortopedskimi pripomočki. Potekala bo predstavitev projekta varstva starejših na kmetijah in priložnosti za življenje v so-bivanjski skupnosti in drugih možnosti bivanja. Seznanili se boste s ponudbo zdravilišč in drugih deležnikov, ki vam bodo pomagali izboljšati kvaliteto počutja in zdravja. Prav zato smo veseli, da Celjski sejem dogodek organizira z Zvezo društev upokojencev Slovenije, v sodelovanju z Ekoci – Eko civilno iniciativo Slovenije.

Ker si želimo, da se srečanja udeležite v čim večjem številu, smo v času sejma za vas pripravili tudi ugodnosti pri avtobusih prevozih z Nomago (ga. Saša Stojaković, M: [email protected], T: 03 425 34 22). Na sejem pa se lahko odpravite tudi z vlakom in mestnim avtobusom Celebus.

Prepričani smo, da vam bo obisk vse slovenskega srečanja upokojencev zelo koristil, prav tako pa boste preživeli kvaliteten dan poln novih znanj, rešitev in poznanstev.

Termin: 13.-15. marec 2020

Kraj: Celjski sejem d.d., Dečkova 1, 3000 Celje

Vstopnina: 3,00 EUR*

*S simbolno vstopnino 3,00 EUR si lahko v petek, 13. marca 2020, ogledate vse sejme in vsa predavanja, demonstracije v demo kuhinji in demo odru, ki vas zanimajo. Seznam predavanj je še v nastajanju, a bo objavljen pred začetkom sejma na uradni spletni strani Celjskega sejma www.ce-sejem.si. Z isto vstopnico si lahko ogledate tudi Festival kave Slovenija, Kulinart in Floro, ki sočasno s sejmom Altermed potekajo na sejmišču.

Prosimo vas, da svoj prihod in rezervacijo vstopnic vnaprej sporočite s klicem ali mailom na: [email protected] ali telefonsko številko: 03 54 33 202 / M: 051 352 584.

__________________________________________________________________________________

Veselimo se srečanja z vami!

mag. Robert Otorepec

izvršni direktor Celjskega sejma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WEB FAIR