fbpx

Poslovni zajtrk s predstavniki Lubelske regije, Poljsko veleposlaništvo v Ljubljani, Gospodarska zbornica Slovenije

Poslovni zajtrk s predstavniki Lubelske regije, Poljsko veleposlaništvo v Ljubljani, Gospodarska zbornica Slovenije

Seznam poljskih podjetij na 54. MOS Celjskem sejmu:
– Podjetje PROXIM PLEWKA je bil ustanovljeno leta 1992 in se je že od samega začetka delovanja osredotoča na izdelke povezane z gradbeno izolacijo: folije, membrane, mreže in druge izdelki za izolacijo “od kleti do strehe”. PROXIM je bil v preteklosti eden največjih uvoznikov gradbenih mrež na Poljskem, leta 2012 pa je to podjetje oprlo lastno proizvodnjo. Večina izdelkov podjetja se trži pod lastno registrirano blagovno znamko EUROWEK. Podjetje PROXIM sodi sedaj med največje proizvajalcev mrež iz steklenih vlaken za kompleksne sisteme toplotne izolacije stavb (ETICS) v Evropi, znano pa je po kakovosti svojih izdelkov. Ponudba podjetja vsebuje različne mreže za fasade, notranje omete, tlake, vogale ipd., z različnimi težami vlaken, gostotami, velikostmi in tipi vsebovanih vlaken v različnih barvah in z različnimi vzorci – tudi po meri naročnikov. Več informacij.
– Podjetje IMPALA S.A. je bila ustanovljeno leta 2017 in sodi med vodilne distributerje in proizvajalce gradbenih materialov na Poljskem. Dejavnosti podjetja so osredotočene na: proizvodnjo visokokakovostnih gradbenih materialov, upravljanje proizvodnih infrastruktur in skladišč, nudenje marketinških in kadrovskih storitev, upravljanje s človeškimi viri ter vse druge storitve na področju vodenja proizvodnje. Glavna dejavnost podjetja IMPALA je proizvodnja naprednih in inovativnih gradbenih materialov – mrež iz steklenih vlaken za toplotno izolacijske sisteme objektov iz različnih organskih in anorganskih materialov za strukturne in gradbene aplikacije: mreže za fasade, notranje omete, tla, vogali itd., z različnimi težami vlaken različnih velikosti in vrstami vlaken v različnih barvah in vzorcih.
– Podjetje Eurostocker se od 1995 ukvarja z izvozom pohištva, steklenih in lesenih izdelkov za notranjo opremo hotelov, restavracij … Podjetje Eurostocker dobavlja izdelke strankam po celem svetu – vključno z Nemčijo, ZDA, Združenim kraljestvom, Francijo, Nizozemsko, Italijo, Norveško, Belgijo, Švedsko. Sodelujejo s podjetji, trgovci na debelo, distributerji in ponudniki storitev notranjega opremljanja. Eurostocker vedno išče tako inovativne izdelke in storitve kot tudi zanesljive poslovne partnerje, s katerimi lahko sodeluje dolgoročno. Več informacij.

 

Vabljeni, da se takoj po dogodku udeležite individualnih poslovnih b2b sestankov s predstavniki poljskih podjetij tako, da se registrirate preko elektronske prijave v okviru posebne aplikacije Connect2Slovenia2022. Po uspešni prijavi si lahko zainteresirani izberete podjetja s katerimi se želite srečati in termin za sestanke z njimi.

Dodatne informacije:
Poljsko veleposlaništvo v Ljubljani:  ga. Bogumiła Płachtej Pavlin, [email protected] ter
Gospodarska zbornica Slovenije: g. Marko Jare, [email protected]

The event is finished.

Datum

15 Sep 2022
Expired!

Čas

10:00 - 11:00
Kategorije

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WEB FAIR