fbpx

Pošta Slovenije SKUPAJ V GLOBALNO, DIGITALNO IN POVEZANO PRIHODNOST; Inovativnost in digitalizacija z roko v roki spreminjajo Pošto Slovenije.

Pošta Slovenije SKUPAJ V GLOBALNO, DIGITALNO IN POVEZANO PRIHODNOST; Inovativnost in digitalizacija z roko v roki spreminjajo Pošto Slovenije.

Pošta Slovenije se bo tokrat predstavila skozi razvojne in inovacijske projekte, ki jih intenzivno pelje z namenom doseganja najboljših uporabniških izkušenj, ki so v veliki meri odvisne tudi od najbolj sodobnih pristopov do uporabnikov. V inovacijski projekt dostave z brezpilotnimi letalniki se je podala z namenom iskanja novih poslovnih priložnosti in aktivnega pristopa k oblikovanju predpisov na področju, ki urejajo letenje in upravljanje z brezpilotnimi letalniki v Sloveniji. Mnoga podjetja po svetu na ta način že uspešno dostavljajo najrazličnejše pošiljke, medtem ko trenutna evropska zakonodaja žal še ne omogoča letenja izven vidnega polja. Uporabniki poštnih storitev si želijo alternativnih možnosti dostave in ena izmed izbir bo morda v prihodnje tudi dostava paketov v naša bivališča.

Poleg klasičnih poštnih storitve v skupini Pošta Slovenije v sodelovanju in preko hčerinske družbe Posita ponujamo tudi celovite platforme informacijskih storitev za sodobno digitalno poslovanje, ki jo tržimo pod istoimensko blagovno znamko Posita, pri čemer uporabnikom na enem mestu zagotavljamo informacijsko infrastrukturo, poslovni informacijski sistem, dokumentne rešitve, digitalizacijo dokumentnega gradiva in dolgoročno varno hrambo, elektronsko izmenjavo in vročanje dokumentov ter storitve zaupanja. Z naprednimi tehnologijami predstavljamo razvojnega partnerja za rešitve in digitalno transformacijo v različnih gospodarskih panogah in javni upravi.

 • 00

  dni

 • 00

  ur

 • 00

  minut

 • 00

  sekund

Datum

17 Sep 2021

Čas

12:00 - 15:00

Lokacija

Dečkova cesta 1, 3000 Celje, Slovenija
KRAJ DOGAJANJA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WEB FAIR