fbpx
7 sejmov, 1 vstopnica – Pomladni sejmi v Celju letos bogatejši še za enega
05/03/2020
Uradno sporočilo za javnost družbe Celjski sejem d.d. o prestavitvi prihajajočih dogodkov
09/03/2020

FESTIVAL KAVE SLOVENIJA prestavljen na MOS 2020

Zaradi trenutne situacije glede koronavirusa pri nas in pri naših sosednjih državah, še posebej v Italiji, smo primorani prestaviti enega od naših 7 marčnih sejmov, in sicer Festival kave Slovenija. »Večjih odpovedi razstavljavcev iz drugih sejmov nismo prejeli, precej drugačna pa je situacija na Festivalu kave Slovenija, kjer veliko razstavljavcev prihaja iz Italije iz najbolj ogroženih regij, dodatno pa je tudi nekaj slovenskih razstavljavcev zastopnikov italijanskih podjetij,« je povedal izvršni direktor Celjskega sejma mag. Robert Otorepec. Zaradi tega razloga smo se soglasno z razstavljavci odločili, da Festival kave Slovenija prestavimo na letošnji MOS, ki bo potekal med 16. in 20. septembrom.

Glede na oceno Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ), da splošno odpovedovanje dogodkov v trenutni epidemiološki situaciji z novim koronavirusom v Sloveniji ni potrebno, smo se odločili, da bo preostalih 6 marčnih sejmov na Celjskem sejmu med 13. in 15. marcem potekalo po načrtu.

Ker si želimo, da bi bila sejemska izkušnja kljub trenutni situaciji prijetna in pozitivna, smo se kot odgovorni organizatorji povezali s pristojnimi službami. V skladu s priporočili glede množičnih dogodkov NIJZ bomo na sejmišču zagotovili ustrezne higienske razmere. Pri vhodih v vsako dvorano bomo namestili razkužila in poskrbeli za redno in boljše zračenje vseh dvoran in zaprtih prostorov. Vse obiskovalce pa naprošamo, da upoštevajo vsakodnevne preventivne ukrepe, ki jih navaja NIJZ: https://www.nijz.si/sl/preprecevanje-okuzbe-z-virusom-sars-cov-2019.

WEB FAIR