fbpx

OBVESTILO

Ministrstvo za zdravje RS je z nedavno sprejeto Odredbo št. 470 izdalo prepoved zbiranja na javnih prireditvah v javnih prostorih zaprtega tipa v Republiki Sloveniji. V družbi Celjski sejem d. d. smo tako primorani prestaviti termina prihajajočih pomladnih sejmov, ki so bili načrtovani med 13. in 15. marcem.

Glede na trenutno situacijo smo se odločili, da štiri pomladne sejme – Altermed, Floro, Poroko in festival Kulinart – izpeljemo med 15. in 17. majem 2020. Kljub trudu, da zagotovimo ustrezne termine za vse sejme, pa na koncu zaradi začetka ribiške in čebelarske sezone, sporočamo, da sejma ApiSlovenija in sejm Svet ribolova v letošnjem letu ne bo. Tej odločitvi je botrovalo predvsem dejstvo, da tako čebelarji, kot ribiči, opremo in druge potrebščine kupujejo pred sezono.

Prav tako naznanjamo, da se Festival kave Slovenija seli na letošnji 53. MOS (16.-20. september 2020). Največja težava je namreč nastala zaradi krča, v katerem se je znašla Italija, kar onemogoča dobavo slovenskim distributerjem. Večina razstavljavcev na Festivalu kave Slovenija je namreč neposredno odvisna od dobave italijanskih proizvajalcev.

Sejmi Altermed, Flora, Poroka in festival Kulinart bodo potekali nemoteno v terminu med 15. in 17. majem 2020.  

Vsem obiskovalcem, ki ste vstopnico za pomladne sejme že kupili v naši spletni trgovini, sporočamo, da jo boste lahko nemoteno uporabili med 15. in 17. majem.

Dobrodošli na 5. festivalu hrane in pijače Kulinart

Skupaj s pomladjo se prebudijo tudi pomladni sejmi na Celjskem sejmišču. Kakor v življenju ne sme manjkati dobra hrana, na pomladnih sejmih ne sme manjkati Kulinart – festival hrane in pijače. Tokrat že 5. po vrsti bo ponovno ponudil kulinarične dobrote, pivske užitke, predstavili restavracije in opremo za tiste, ki umetnost hranjenja prakticirajo tudi doma.

Si želite razvajati brbončice?

Zakaj na sejem?

Zaradi kulinaričnih dobrot vseh vrst! Sladice, suhomesnati izdelki, olja, siri, testenine, vina, piva, čiliji… iz vseh koncev Slovenije.

Degustacijski kuponi

Ob nakupu vstopnice boste na blagajni brezplačno prejeli 2 degustacijska kupona, s katerimi boste lahko degustirali na stojnicah Kulinarta.

7 sejmov, 1 vstopnica

Z eno vstopnico lahko obiščete kar sedem sejmov, ki v istem terminu potekajo na celjskem sejmišču!

POZDRAV POMLADI NA CELJSKEM SEJMIŠČU

 

Vsi marčni sejmi na Celjskem sejmišču so na blagajni združeni v en sejem. Z vstopnico Kulinarta lahko v enem dnevu obiščete tudi Festival kave Slovenija, sejem Altermed, Svet ribolova in sejem Flora, med vikendom pa tudi sejma Poroka in ApiSlovenija.

Pester program

Program trenutno še ni na voljo.

Razstavni program festivala

 • Ponudniki kulinaričnih dobrot slovenskih regij
 • Ponudniki domače, lokalno pridelane hrane in pijače
 • Ponudniki inovativnih kulinaričnih dobrot
 • Proizvajalci in trgovci večjih znamk živilske industrije
 • Ponudniki dodatkov za pripravo hrane
 • Ponudniki opreme in tehnologije za shranjevanje, konzerviranje in pripravo hrane
 • Ponudniki dekorativnih dodatkov
 • Restavracije
 • Založništvo, knjige in revije

Veliko ponudnikov na enem mestu, vabimo vas k ogledu kataloga razstavljavcev 2019

Fotogalerija

5. festival hrane in pijače Kulinart

Na sliki je označena dvorana v kateri boste našli vse na temo festivala Kulinart.

 

Kje in kdaj?


 • Od 13. do 15. marca 2020
 • Vsak dan od 9:00 – 18:00
 • Velika dvorana E

Registracija E-poslovnih kuponov

Partner dogodka:

Prijavite se kot razstavljavec

S klikom na gumb se lahko prijavite kot razstavljavec na 5. festivalu Kulinart.

WEB FAIR