fbpx

MOSovi podjetni talenti 2022

Vse mlade podjetnike in podjetnice znova vabimo k prijavi na natečaj MOSovi podjetni talenti 2022. MOS je že več kot pol stoletja največji poslovno-sejemski dogodek v regiji, ki omogoča številne uspešne poslovne zgodbe doma kakor tudi v tujini. Mnogim podjetnikom je pomagal navezati svoje prve stike z različnimi trgi, s čimer so lahko začeli uspešno poslovno pot.

Na Celjskem sejmu d.d., kot organizatorju sejma MOS, želimo drznim in iznajdljivim mladim podjetnikom omogočiti, da se predstavite pred razstavljavci vodilnih podjetij iz raznih področij. Sejem je eden od čudovitih načinov, da se podjetje predstavi javnosti in si ob enem ogleda konkurenčno ponudbo. Predvsem manjša in mlajša podjetja z manjšimi sredstvi za promocijo lahko izkoristijo predstavitev na sejmu kot eno glavnih orodij marketinškega spleta za vstop na trg.

Ker je razvoj digitalnih tehnologij postal ključnega pomena v vseh dejavnostih, tokrat odpiramo dodatna mesta za MOSove podjetne talente, ki delujejo znotraj področja digitalizacije.

Zakaj se prijaviti?

Med prejetimi prijavami bomo izbrali 5 najboljših podjetnih idej iz področja digitalizacije in 5 iz drugih poljubnih področij. Izbrancem bomo omogočili paket storitev na MOSu, ki vključuje:

– predstavitev na skupnem razstavnem prostoru MOSovi podjetni talenti s potrebno opremo v družbi najbolj podjetnih iz Slovenije in tujine,

– splošno promocijo v vseh komunikacijskih sredstvih, ki bodo to dopuščala (intervjuji, PR članki, napoved na novinarski konferenci pred sejmom),

– praktične napotke za pripravo na sejem.

Trije najbolje ocenjeni MOSovi podjetni talenti bodo prejeli še posebno priznanje ter nagrade naših partnerjev.

Izbrani MOSov podjetni talent zagotovi svoje izdelke, storitve in prisotnost na sejmišču ter izkoristi potencial največjega sejma obrti in podjetnosti v regiji.

Vse izbrane mlade podjetnike in inovacije bomo posebej predstavili v sejemskem katalogu, sejemskem biltenu, na uradni spletni strani sejma in partnerjev.

Kdo se lahko prijavi?

Podjetnik oziroma skupina mora biti najmanj 25 % lastnik podjetja,

podjetje ne sme biti starejše od treh let (ustanovitev po 1. 6. 2019).

 

Omejitve pri prijavi

Prijavljeni podjetniki morajo ustrezati vsem pristopnim kriterijem,

prijavljeni podjetniki ne smejo biti v tesnih osebnih ali poslovnih poznanstvih s člani komisije ali predstavniki podjetja Celjski sejem d.d.,

vsi podatki, posredovani članom komisije, so poslovna tajnost.

Podaljšali smo rok za prijavo! Nov datum: 31. 8. 2022

Do konca roka za prijavo še:

00

dni


00

ur


00

minut


00

sekund


WEB FAIR