fbpx

MOSovi podjetni talenti 2021

Mlade podjetnice in podjetnike vabimo k prijavi na natečaj MOSovi podjetni talenti 2021. MOS je največji poslovno-sejemski dogodek v regiji, ki že več kot pol stoletja omogoča številne uspešne podjetniške zgodbe doma, z njegovo pomočjo pa so številni podjetniki navezali prve stike in začeli uspešno poslovno pot tudi na tujih trgih.

V družbi Celjski sejem d.d. kot organizator sejma MOS želimo pogumnim in inovativnim mladim podjetnikom ponuditi priložnost, da se predstavite v družbi razstavljavcev iz Slovenije in tujine. Sejem je eden od načinov, kako se podjetje lahko predstavi javnosti in si ogleda konkurenčno ponudbo. Predvsem manjša in mlajša podjetja z manjšimi sredstvi za promocijo lahko predstavitev na sejmu izkoristijo kot enega glavnih orodij marketinškega spleta vstopa na trg.

Tudi letos smo MOSove podjetne talente internacionalizirali in k sodelovanju povabili še mlade podjetnike iz SEE regije.

Zakaj se prijaviti?

Med prejetimi prijavami bomo izbrali 5 najboljših podjetnih idej in podjetjem omogočili paket storitev na MOSu, ki vključuje:

– predstavitev na skupnem razstavnem prostoru MOSovi podjetni talenti s potrebno opremo v družbi najbolj podjetnih iz Slovenije in tujine,

– splošno promocijo v vseh komunikacijskih sredstvih, ki bodo to dopuščala (intervjuji, PR članki, napoved na novinarski konferenci pred sejmom),

– praktične napotke za pripravo na sejem.

Trije najbolje ocenjeni MOSovi podjetni talenti bodo prejeli še posebno priznanje ter nagrade naših partnerjev.

Izbrani MOSov podjetni talent zagotovi svoje izdelke, storitve in prisotnost na sejmišču ter izkoristi potencial največjega sejma obrti in podjetnosti v regiji.

Vse izbrane mlade podjetnike in inovacije bomo posebej predstavili v sejemskem katalogu, sejemskem biltenu, na uradni spletni strani sejma in partnerjev.

Kdo se lahko prijavi?

podjetnik oziroma skupina mora biti najmanj 25 % lastnik podjetja,

podjetje ne sme biti starejše od treh let (ustanovitev po 1. 6. 2018).

 

Omejitve pri prijavi

Prijavljeni podjetniki morajo ustrezati vsem pristopnim kriterijem,

prijavljeni podjetniki ne smejo biti v tesnih osebnih ali poslovnih poznanstvih s člani komisije ali predstavniki podjetja Celjski sejem d.d.,

vsi podatki, posredovani članom komisije, so poslovna tajnost.

Do konca roka za prijavo še:

00

dni


00

ur


00

minut


00

sekund


WEB FAIR