fbpx

O sejmu Moto Boom

Za vse ljubitelje motociklizma v Celje prihaja že 13. sejem Moto boom. Gre za največji tovrstni sejem v Sloveniji, ki vsako leto privabi na stotine razstavljavcev in obiskovalcev. Na sejmu je moč videti najpomembnejše znamke motociklov, skuterjev in mopedov, enduro motornih koles, trial motornih koles, štirikolesnikov, motornih sani, manjkalo ne bo niti rezervnih delov in dodatne opreme, pnevmatik ter oblačil in obutve za motoriste.
Sejem Moto boom poteka v istem terminu kot sejma Avto in vzdrževanje ter Gospodarska vozila in logistika.

Zakaj na sejem?

Vsa kultura motorističnega sveta in subkultura bikerske scene na enem mestu. Pustite se zapeljati temperamentnim jeklenim konjičkom, atraktivni program pa bo poskrbel, da bo tudi največjim navdušencem nad adrenalinom zastal dih.
Ikone_01-01

Od 9. do 12. maja

Ikone_01-02

Vsak dan med 9. in 18. uro

Ikone_01-03

3 sejmi, 1 vstopnica

Katalog razstavljavcev

pobrskajte med vsemi razstavljavci na sejmu Moto boom!

Pester razstavni program

oglejte si, tematiko letošnjega sejma

Sejemsko dogajanje

Ne zamudite!

Letos se v atriju sejmišča obeta veliki spektakel na štirih kolesih – prihaja Aleš Rozman. Tržiški umetnik v zraku trike izvaja 10 metrov nad zemljo in s tem ukrade sapo tudi največjim adrenalinskim navdušencem. Poleg tega Aleš ni le edini Slovenec, ki se profesionalno ukvarja z izvajanjem spektakularnih skokov s štirikolesnikom in motornimi sanmi, ampak tudi eden izmed le treh na svetu, ki so na štirikolesniku pripravljeni izvesti salto nazaj! Obiščite nas med 9. in 12. majem 2019 in se prepričajte na lastne oči!


Informacije o sejmišču

E-poslovni kuponi

Prijavite se kot razstavljavec

WEB FAIR