fbpx
Gremo na sejem! Pametna nakupovalna odločitev ali nočna mora?
27/07/2018
10 stvari, na katere moramo misliti, preden začnemo graditi
07/08/2018

Izboljšajte svoje poslovanje z učinkovito programsko opremo

V podjetju Hakl IT iz Murske Sobote nudijo lastne IT rešitve (ORKA.erp) in storitve po meri naročnika, ki predstavljajo celovito, vsestransko združljivo, prilagodljivo in učinkovito programsko opremo. Odlikuje jo zanesljivost in možnost prilagajanja različnim poslovnim potrebam, skladno z zahtevami poslovanja naročnika oziroma uporabnikov.

V podjetju skupaj z naročniki načrtujejo razvoj in implementacijo programske opreme, s svetovanjem, pravočasnimi in pravimi informacijami, ki jih zagotavlja sodobna informacijska tehnologija, pa povečujejo konkurenčnost naročnika. Za zaposlene, ki to programsko opremo uporabljajo pri svojem delu izvajajo izobraževanja in usposabljanja.

ORKA.erp je celovita poslovno-informacijska rešitev, namenjena majhnim in srednje velikim podjetjem. Je vsestransko združljiva, prilagodljiva in učinkovita programska oprema, edinstvena na slovenskem tržišču.

Nudi rešitve po meri za:

  • lekarništvo in farmacijo,
  • gradbeništvo,
  • proizvodnjo, distribucijo in prodajo,
  • komunalne dejavnosti,
  • in drugo.

Vsi programski produkti/moduli, ki so razviti znotraj ORKA.erp, omogočajo in izpolnjujejo vse pogoje za sodobno brezpapirno poslovanje, tudi mobilno, kar potrjuje certifikat, ki ga je podjetje prejelo s strani Arhiva RS za programski produkt ORKA.dms (Dokumentni sistem). Programska oprema omogoča nadzor nad dokumenti in delom v elektronski obliki – od nastanka do uničenja oziroma prenosa v trajno hrambo – in omogoča kreiranje, pošiljanje in prejemanje dokumentov, tudi eRačunov.

Njihove mobilne informacijske rešitve pripomorejo k učinkovitemu mobilno skladiščnemu poslovanju, mobilni logistiki in mobilni distribuciji po sistemu GDP (Good Distribution Practice), ki zajema delo z ročnimi terminali, zalogo in sledljivost blaga po lokacijah, procese za zagotavljanje kakovosti (kontrola komisioniranja) itd.

Poleg lastnih rešitev nudijo prodajo in ureditev licenciranja Microsoftovih produktov, iStor varnostno arhiviranje, načrtovanje, vzpostavitev in optimizacijo računalniške in  mrežne infrastrukture.

Zakaj HAKL IT?

  • Strokovnost.
  • Izkušnje.
  • Prilagodljivost.
  • Celovitost.

Več o podjetju in produktih, rešitvah in storitvah si lahko preberete na spletni strani www.hakl.it

 

WEB FAIR