fbpx
Odlični odzivi in čestitke za izvedbo novega sejma Feel the Future – V treh dneh na sejmišču več kot 2800 strokovnih obiskovalcev
23/10/2017
Jubilejni 10. erotični sejem sLOVErotika bo šokiral – Sejem odpira sezono zabavnih druženj ob koncu leta
22/11/2017

To soboto na celjskem sejmišču 3. Festival vina, pršuta in salam

To soboto, 18. novembra 2017, bodo na celjskem sejmišču na svoj račun prišli vsi ljubitelji kulinaričnih dobrot, saj Celjski sejem pripravlja 3. Festival vina, pršuta in salam. Na festivalu se bo predstavilo več kot 40 ponudnikov, obiskati pa ga bo mogoče od 10. do 19. ure. Vstop je prost!

Obiskovalci festivala bodo lahko izbirali med belimi in rdečimi vini, suhimi in sladkimi, peninami in likerji iz vina … Ponudbo vinarjev bodo dopolnjevale sušene domače mesnine ter drugi mesni trajni in poltrajni izdelki (klobase, panceta, paštete, tlačenka, ocvirki, mast …). V ponudbi bodo tudi različne marmelade in drugi domači namazi, sokovi, različne moke, testenine, kruh, mlečni izdelki, različna olja in čaji, sladke dobrote, unikatni keramični in lesni izdelki za uporabo v kulinariki. Številni izdelki se ponašajo z nagradami z različnih ocenjevanj. Seznam ponudnikov je objavljen na spletni strani.

Degustacijski kupončki in kozarec za pokušanje vin

Pokušanje vin in drugih kulinaričnih dobrot bo kot na dosedanjih festivalih organizirano v obliki nakupa degustacijskih kupončkov po ceni 50 centov za kos in dva evra za kozarec, ki ostane v trajni lasti kupca. Ponudniki običajno za degustacijsko porcijo pričakujejo en degustacijski kupon, za dražje izdelke pa lahko tudi več.

V vsakem vremenu, brez vstopnine in parkirnine

Festivala bo v dvorani C celjskega sejmišča mogoče obiskati v soboto, 18. novembra, med 10. in 19. uro. Vstop je prost. V Celjskem sejmu bodo znova poskrbeli za zabavo najmlajših obiskovalcev sejmišča, ki bodo lahko uživali na velikih napihljivih igralih. Ob kulinaričnem razvajanju bo v soboto na sejmišču priložnost tudi za ugodne nakupe oblačil, obutve in smučarske opreme.

 

 

WEB FAIR