fbpx
Jubilejni 10. erotični sejem sLOVErotika bo šokiral – Sejem odpira sezono zabavnih druženj ob koncu leta
22/11/2017
Na jubilejnem 10. erotičnem sejmu sLOVErotika večji obisk
04/12/2017

V Celju od danes do nedelje jubilejni 10. erotični sejem sLOVErotika

Prvi večer praktično darilce za obiskovalce

Na celjskem sejmišču se bo danes ob 17. uri začel jubilejni 10. erotični sejem sLOVErotika, ki ga bo mogoče obiskati do nedelje. Danes in v soboto bo sejem odprt med 17. in 1. uro, v nedeljo pa med 15. in 22. uro. V treh večerih se bo pod budnim očesom voditeljskega para Oriane Girotto in Tadeja Briclja, ki se jima bo danes in nedeljo na odru pridružil še Damjan Murko, odvilo več kot 70 nastopov zvezdnic in zvezdnikov evropske zabavne industrije za odrasle. Podrobno o razstavljavcih, programu in nastopajočih na uradni spletni strani sejma www.sejem-erotika.si.

Sejem lahko obiščejo polnoletne osebe, ki bodo za dnevno vstopnico odštele 15 EUR. Za tretji sejemski dan v nedeljo so v Celjskem sejmu pripravili posebno akcijo 3 + 1. Pri nakupu treh vstopnic na blagajnah sejmišča, četrto vstopnico podarijo. Vse štiri osebe morajo sočasno vstopiti na sejem. Darila pa bodo znova deležni tudi tisti, ki na dan obiska sejma praznujejo rojstni dan, saj jim bodo vstopnico za obisk sLOVErotike podarili. Ob nakupu vstopnice bodo danes praktično darilce prejeli vsi obiskovalci sejma.

Obiskovalci bodo izbrali najboljši nastop

Jubilejni sejem prinaša raznovrsten in stimulativen program, v okviru katerega bo prvič predstavljena umetnost zapeljevanja in masaže ter čutnost tantrične spolnosti. S skrivnostmi tantre bo umetniška skupina Extasia obiskovalce seznanila v mini teatru Tantra Experiences. Teater Fantasy Adventures bo navdušil ljubiteljice in ljubitelje izklesanih teles vročih slačifantov ter doživetij v slogu knjižne erotične uspešnice 50 odtenkov. Teater X Files pa bo navdušil gejevsko in lezbično publiko ter ljubitelje trdoerotičnih performansov v živo.

Nastopajoči, ki bo najbolj navdušil obiskovalce, bo prejel posebno nagrado 10. sLOVErotike za najboljši nastop. Glasovanje bo potekalo na uradni spletni strani sejma www.sejem-erotika.si.

Erotični pripomočki in izdelki za lepšo spolnost

Med showi na odru in v mni teatrih si bodo obiskovalci sejma lahko ogledali in izbirali med ponudbo modnega erotičnega perila in različnih erotični pripomočki za popestritev posteljnih užitkov. Ti so vse bolj tudi tehnološko navdahnjeni, saj jih je mogoče upravljati na daljavo s pametnim mobilnim telefonom. Veliko zanimanje je tudi za kolekcijo BDSM igrač za pare po vzoru 50 odtenkov, vse več je povpraševanja po analnih čepih z živalskimi repki, zadnji prodajni hit pa so tudi izdelki iz najbolj znane spletne strani za odrasle na svetu Pornhub.

WEB FAIR