fbpx
Prvi Eroticland pretekli vikend presegel vsa pričakovanja!
16/12/2019
Pomladni sejmi v Celju letos bogatejši še za enega
27/01/2020

VRAČA SE NAJVEČJI STROKOVNI SEJEM KMETIJSKE IN GOZDARSKE MEHANIZACIJE

Konec januarja se v še boljši in večji preobleki v Celje vrača največji strokovni sejem kmetijske in gozdarske mehanizacije v Sloveniji. Sejem Agritech, ki je lani presegel vsa pričakovanja – udeležilo se ga je več kot 20 tisoč obiskovalcev, bo letos že drugič nudil izobraževanja in nove investicije tudi za najbolj zahtevne in izkušene kmetovalce ter gozdarje, mlajšo generacijo pa bo navdušil z novimi tehnologijami.

Lani je Agritech v Celju prvič odprl svoja vrata in prejel velik odziv s strani razstavljavcev in obiskovalcev. Izkazalo se je, da je stroka potrebovala specializiran sejem s terminom pred glavno kmetijsko sezono, ko kmetje načrtujejo nakup mehanizacije. Na sejmu je to rezultiralo v izjemnem obisku in nakupih, ki so presegli pričakovanja organizatorjev in razstavljavcev.

 

LETOS ŠE BOLJŠI IN ŠE VEČJI

 

Letos pa bo sejem še boljši in še večji, obljubljajo organizatorji. Poleg dveh dodatnih dvoran in bogatega razstavnega programa kompletne ponudbe za kmete in gozdarje, bodo na sejmišču potekala izobraževanja in prikazi v praksi, ki se jih bodo lahko brezplačno udeležili vsi obiskovalci sejma. Ena od večjih novosti so testne vožnje traktorjev, ki se bodo izvajale vse sejemske dni. Potencialni kupci traktorjev bodo tako lahko na lastni koži preizkusili, kako traktorji delujejo in ali so prava investicija.

 

Sejemski četrtek pa bo namenjen informativnemu dnevu za mlade v kmetijski in gozdarski panogi, kjer bodo svoje programe predstavile razne slovenske šole, v petek bo govora o trajnostnem kmetovanju ob vse večjih podnebnih spremembah, sejemska sobota pa bo namenjena lastnikom gozdov. Na sejmu bodo takrat potekala predavanja na temo Gozd in divjad. Prav tako bodo na sejmu ves čas potekale demonstracije uporabe gozdarskih strojev.

 

VSE NA ENEM MESTU

 

Razstavni program obsega kompletno ponudbo izdelkov iz kmetijske, gozdarske, vinarske in še nekaterih drugih panog, zato se bo našlo nekaj za čisto vsakega in to z obilo ugodnosti. Razstavljavcem pa  sejem ponuja edinstveno priložnost za vzpostavitev neposrednih novih in kakovostnih stikov s strankami, saj sta osebni stik in predstavitev izdelka ali storitve v živo še vedno najbolj učinkoviti sredstvi v danes vedno bolj razosebljenem svetu tehnologije.

Če ste torej gozdar ali kmetovalec, ali pa vas ti dve področji zgolj zanimata, že danes v svoj koledar zabeležite termin od 29. januarja do 2. februarja, ko bo na Celjskem sejmišču potekal dogodek, ki ga ne sme zamuditi res noben izkušeni ali ljubiteljski kmetovalec in gozdar.

 

WEB FAIR