Medijski center

SPOROČILA ZA JAVNOST

BoxSpring postelje tudi na celjskem sejmu MOS

BoxSpring postelje so zadnja leta izredno priljubljene postelje. Številni ponudniki jih ponosno predstavljajo ljubiteljem oblazinjenega posteljnega pohištva. Med njimi je tudi slovensko podjetje Maremico, naš zvesti poslovni partner in razstavljavec. Njihove dolgoletne izkušnje na področju razvoja osebnih ležišč in postelj na ključ so vedno razstavljene na mednarodnem obrtnem sejmu MOS, saj pogosto narekujejo nove smernice v spalni industriji, ki so dobro sprejete tudi na drugih evropskih trgih.

BoxSpring postelje tudi na sejmu MOS

Naša ekipa spremlja poslovno pot podjetja Maremico že več kot 20 let. Ves ta čas v podjetju dosegajo izjemne rezultate, visok nivo zaupanja in spoštovanja s strani poslovnih partnerjev in končnih kupcev. Ker je ena od naših želja in prizadevanj tudi podpora podjetjem, ki si prizadevajo za kakovostne in čim bolj trajnostne rešitve za končnega kupca, damo radi priložnost, da se predstavijo in zasijejo v najmočnejši luči. V ta namen organiziramo številna tekmovanja, ki mnoge razstavljavce motivirajo, da stopijo korak naprej in predstavijo svoje izdelke.

Med njimi je bila tudi slovenska BoxSpring postelja, ki je v zadnjih letih osvojila kar nekaj nagrad. V čem je skrivnost njihove BoxSpring postelje, s katero trenutno premikajo mejnike na področju spanja in v čem je ta postelja tako drugačna od ostalih ponudnikov boxspring postelj, izveste v nadaljevanju.

Kaj slovenske BoxSpring postelje dela tako izjemne, tako drugačne

Pri ekipi Maremico se kakovost njihovega dela vidi prav v vsakem delčku BoxSpring postelje – očesu vidnem in skritem delu. Vse detajlno si lahko preberete v njihovem katalogu, katalog Spalnega centra Maremico – svoj izvod lahko naročite tukaj.

Izbiro barve in materiala oblazinjenja prepustijo vsakemu kupcu posebej
BoxSpring postelja, ki jo izdela ekipa Maremico, razveseljuje kupce z izjemno izbiro materiala in barv – na voljo kar 100 odtenkov. Njihovi kupci se tako ne rabijo omejiti le na nekaj barvnih odtenkov, temveč si lahko pričarajo BoxSpring posteljo v njihovem najljubšem barvnem odtenku.

Do glamuroznega videza z nadstandardno višino vse do 76 cm
BoxSpring postelja mnoge navdušuje tudi s svojo nadstandardno višino. Kot pravijo v podjetju Maremico po njej ljudje radi posegajo bodisi zaradi samega videza, bodisi zaradi lažjega leganja in vstajanja. V vsakem primeru je tu zadovoljeno najnovejšemu trendu oblazinjenih postelj.

Za zdrav in kakovosten spanec poskrbijo z ročno izdelanim ležiščem
To je nekaj, kar slovensko BoxSpring posteljo naredi izjemno in jo ločuje od številnih ponudnikov BoxSpring postelje. Tu ne gre le za izbiro dimenzije in višine samega ležišča. Tu gre za to, da v posteljo BoxSpring dobesedno všijejo vodno posteljo Lectus ali ležišče Leticia, ki ga pred tem izdelajo glede na kupčeve telesne lastnosti, potrebe in želje po udobju.

Svojim kupcem ponujajo kar 5 modelov BoxSpring postelje

Kot vidimo, se njihovi modeli med seboj razlikujejo po stilu oblazinjenja, višini in vzglavnih stranicah. To še ni vse! Vse ostale razlike so potem posledica želja kupcev samih, kot smo omenili že pred tem. Na sejmu MOS je kupcem še posebej všeč postelja BoxSpring Air. Več o tem modelu, si lahko preberete TUKAJ.

»Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma. Všeč mi je tudi dizajn postelje BoxSpring. Izbrala sem si imitacijo usnja v tehniki chesterfield. Odlično se razume tako s starinskim pohištvom kot sodobno opremo v moji spalnici.

Mojca Mavec,
novinarka in televizijska voditeljica

Med zadovoljnimi uporabniki je kar nekaj znanih obrazov. Kateri so to in kako zadovoljni so s svojo BoxSpring posteljo, preberite TUKAJ.

 

Hvala za oddano vlogo!

Hvala za oddano povpraševanje!

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.