Medijski center

SPOROČILA ZA JAVNOST

Katere boxspring postelje najbolj navdušujejo Slovence?

Opazili smo, da so to slovenske BoxSpring postelje, ki so znane po svoji barvni pestrosti in izjemni višini vse do 76 cm. Na trgu je kar nekaj ponudnikov omenjenih postelj, ki pa jih ni za metati v isti koš. Mi se vedno radi ustavimo pri izdelkih s trajnostno noto, za katerimi stojijo slovenska podjetja. V tem pogledu so prav slovenske BoxSpring postelje tiste, ki jih vsako leto radi pozdravimo tudi na MOSu.

Oglejte in preizkusite BoxSpring postelje v živo – med 14. in 18. 9.

Če za svojo spalnico iščete oblazinjeno posteljo in popolno spalno udobje z ležiščem, ki bo ročno izdelano po vaših merah in željah, potem vam bo všeč spalna perfekcija, oblazinjena postelja na ključBoxSpring Postelja. Le ta nastaja v Ljubljani izpod rok mojstrov podjetja Maremico, ki so se leta 1994 sprva predstavili z vodno posteljo Lectus, leta kasneje z ročno izdelanim ležiščem Leticia, zadnja leta pa si z oblazinjeno posteljo BoxSpring nabirajo navdušence tudi v tujini.

Njihove oblazinjene postelje BoxSpring si lahko ogledate v njihovi spletni galeriji, razstavnem salonu Spalni center Maremico, v njihovem katalogu, med 14. in 18. 9. pa tudi na našem sejmu MOS.

Podjetje Maremico z nami že več kot 20 let

Gre za podjetje, ki je pri nas poželo že kar nekaj priznanj in nagrad. Prvič so se predstavili z vodno posteljo Lectus, kasneje so svoj spalni program razširili in obogatili z ročno izdelanimi ležišči in vzglavniki Leticia, pred leti pa so obiskovalce navdušili z moderno posteljo BoxSpring.

Na njihovem razstavnem prostoru je pester nabor postelj in ležišč, ob katerih je vedno del njihove prijazne in strokovne ekipe, ki je na voljo obiskovalcem sejmišča. Kot pravijo, se na ta sejem vsako leto radi vračajo. V čem se razlikuje od ostalih sejmov, nam je zaupala svetovalka za zdravo spanje in vodja prodaje Tana Štiglic Juhart:

»Celjski sejem MOS pri nas velja za najbolj sproščen in dobro organiziran sejem. Vzdušje na Štajerskem je vedno prijetno, saj so ljudje v večini prijazni in se radi pošalijo na račun spanja. To pa je vsekakor dobra popotnica za sproščen klepet o tem kaj kupec za spanje resnično potrebuje in s kakšnim ležiščem ali posteljo mu lahko spanje izboljšamo.«

Njihova BoxSpring postelja nastaja z mislijo na naročnika

Na njegove želje po dizajnu in udobju same postelje. Zasluga za to gre nam dobro poznanemu Valentinu Marinšku, ki je oblikoval njihov BoxSpring in ga z ekipo predstavil kot povsem novi trend moderne postelje. Na vprašanje kaj ga je pripeljalo do tega, da je ustvaril nov koncept oblazinjene BoxSpring postelje, je odgovoril:

»Lahko bi rekel, da je BoxSpring postelja nastala spontano. Za to so zaslužni zahtevni kupci, ki si želijo istočasno maksimalno udobje, rešitev nekaterih zdravstvenih tegob, udobje skozi celo noč in čudovit dizajn. Vsi dobro vemo, da je na trgu veliko izbire, a ko pride do konkretnih želja, je ta zares skromna. Na primer, en proizvajalec je lahko dober v dizajnu, ni pa rečeno, da je dober v izdelavi udobja. Spet drugi ima lahko dolge dobavne roke, ker je odvisen od dobave materialov iz držav izven Evropske unije in še bi lahko našteval. Pri nas, v podjetju Maremico, pa je bil od nekdaj glavni cilj razviti posteljo, pri kateri lahko kupec izbira praktično vsak detajl in to dobi v doglednem času.«

Svetovalke za zdravo spanje iz Spalnega centra Maremico boste tudi letos lahko našli na MOSu na Celjskem sejmu med 14. in 18. 9.  2022. Poiščite jih in skupaj sestavite svojo sanjsko posteljo. Z veseljem vas bodo obdarovale tudi s sejemskimi ugodnostmi.

Hvala za oddano vlogo!

Hvala za oddano povpraševanje!

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.