Medijski center

SPOROČILA ZA JAVNOST

Novi Trend BoxSpring postelje izvira iz Slovenije

Visoke oblazinjene BoxSpring postelje so zadnja leta izjemno priljubljene. Predstavljajo najnovejši trend modernih postelj, ki so bile ne dolgo nazaj razstavljene tudi na našem sejmu MOS. Za njihov nastanek z veseljem »okrivimo« ekipo slovenskega podjetja Maremico, ki je naš dolgoletni poslovni partner in za katerega smo prepričani, da jim je kakovost, zadovoljstvo kupcev in podpora slovenske proizvodnje na prvem mestu.

 Cenimo slovensko znanje in slovensko proizvodnjo BoxSpring postelje

Prav oni so tisti, ki stojijo za ročno izdelanimi oblazinjenimi BoxSpring posteljami, ki ne samo, da so izdelane iz kakovostnih materialov in so na voljo v številnih barvnih odtenkih. Tudi ležišče, ki je skrito v sami postelji, je izdelano po naročilu, glede na to, kakšne so kupčeve želje po udobju, kakšne so njegove telesne lastnosti, spalni položaj in morebitne zdravstvene posebnosti. Tako nam je zaupala vodja prodaje Tana Štiglic Juhart, ki je dnevno v stiku s kupci, ki za svoje spanje in svojo spalnico izbirajo kakovostne izdelke z daljšo življenjsko dobo. Vse pogosteje pa jim kupci priznajo tudi, da cenijo ročno delo ekipe Maremico in dejstvo, da so BoxSpring postelje izdelane v Sloveniji.

Kaj vse razvija in izdeluje ekipa Maremico, katere izdelke za udobje in dobro spanje ponujajo, kaj o njihovih izdelkih menijo njihovi kupci in kateri znani Slovenci spijo na njihovi BoxSpring postelji, si lahko pogledate v njihovem katalogu BoxSpring postelje, ki vam ga pošljejo brezplačno na vaš e-naslov ali v tiskani obliki na vaš poštni naslov.

H2: Slovenske BoxSpring postelje navdušujejo tudi druge evropske države
Tudi v tujini so prepoznali slovensko inovativnost, kvalitetno delo in entuziazem po tem, da se na trg postavi kakovosten izdelek, ki je popolnoma personaliziran. V podjetju Maremico pravijo, da je BoxSpring postelja za tuje kupce vsekakor presenečenje, saj do zdaj niso imeli na voljo tako osebne postelje. Cenijo, da lahko s premišljenimi načini, ki jim slovensko podjetje Maremico zagotavlja, zagotovijo tako kakovostno in moderno posteljo, pisano na njihovo hrbtenico, tudi od daleč.

Kot pravi vodja prodaje, gospa Tana, pri njihovi BoxSpring postelji ne gre le za oblazinjenje, mehkobo materiala, glamurja, elegance, usnjenega videza, … Pri njihovi postelji gre za več, saj kupec lahko izbere BoxSpring posteljo z vgrajeno vodno posteljo Lectus ali ležiščem po njihovi meri, ležišče Leticia.

 

Gospa Tana iz Spalnega centra Maremico je s ponosom predstavila 5 razlogov, zakaj se kupci odločajo prav za njihove BoxSpring postelje.

1.      Strokovno svetovanje glede BoxSpring dizajna in osebnega ležišča.

Kaj to pomeni? To pomeni, da vam bodo v podjetju Maremico pomagali pri izbiri vašega najljubšega dizajna, barve, nadstandardne višine in ležišča, ki ga mojstri izdelajo za vsakega kupca posebej. Kako to poteka v Spalnem centru Maremico, si lahko pogledate v spodnjem videu.

 

2.      Kakovost oblazinjenja v eni od 100 barvnih odtenkov in več kot 6 materiali

Velika izbira barv tkanin in umetnega usnja omogoča svobodno izbiro vašega najljubšega barvnega odtenka. Izjemna kakovost oblazinjenja pa se vidi že na daleč.

3.      Nadstandardna višina do 76 cm za kraljevski občutek

BoxSpring postelje, ki so izdelane pri nas, merijo vse do 76 cm, kar poudari lepoto te postelje, olajša pa tudi leganje in vstajanje, za kar se ljudje velikokrat odločijo prav zaradi težav in bolečin v hrbtenici in kolenih.

4.      Kakovostno vam oblazinijo tudi ležišče

Oblazinjena postelja BoxSpring ima oblazinjeno tudi ležišče. To pa je nekaj nad čemer so njihovi kupci še posebej navdušeni. Kot je gospa Tana povedala, gre pri kupcih v tem primeru za ljubezen na prvi pogled, saj gre za popolnoma novi in moderen stil postelje, ki ga do zdaj niso nikoli imeli v svoji spalnici.

5.      Kratki dobavni roki zaradi domače proizvodnje

Podjetje Maremico izdeluje BoxSpring postelje v Ljubljani in prav lastna proizvodnja jim dopušča kratke dobavne roke in možnost naknadne obnove, kar podaljša življenjsko dobo BoxSpring postelje, prijazno pa je tudi do okolja in nenazadnje tudi do kupčeve denarnice.

 

DOBRO VEDETI!

V podjetju Maremico opozarjajo na kar nekaj razlik pri posteljah BoxSpring različnih ponudnikov. Svetujejo vam, da ste pri izbiri te moderne postelje previdni in obiščete več ponudnikov preden se dokončno odločite. V pomoč smo vam našli nekaj nasvetov, ki si vam jih splača prebrati.

Hvala za oddano vlogo!

Hvala za oddano povpraševanje!

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.