Medijski center

SPOROČILA ZA JAVNOST

Oprema in orodja za podjetja in domače mojstre

MOS TEHNIKA

Po letu in pol prepovedi izvajanja sejemskih dogodkov, se v družbi Celjski sejem med ljudi z optimizmom in novo energijo vračamo s 53. MOS-om, ki bo potekal med 15. in 19. septembrom. Končno se vračamo k stari tradiciji na štiri oči, druženju in sklepanju poslov v živo ter iskrenemu stisku rok. Osrednji poslovno-sejemski dogodek Slovenije bo letos vsebinsko dopolnjen in tako s ponosom stal ob boku aktualnim evropskim in svetovnim trendom. Iščete kvalitetne tehnološke rešitve? Skočite na MOS!

Segment MOS TEHNIKA letos obiskovalcem ponuja zelo raznolik in pester program opreme in ročnega orodja, tako za domače mojstre kot za profesionalce. Je svet strojev, robotov, mehanizacije, profesionalnega orodja in vzdrževanja vozil. Prav tako je svet tehnologov, razvojnikov, vzdrževalcev, programerjev, obrtnikov, poznavalcev tehničnih strok in ljubiteljskih mehanikov. Tudi letos bo razstavni program kategorije opreme in materialov za obrt in industrijo nadgrajen in bogat z novostmi.

Letos se razstavljavcem na MOS TEHNIKI pridružujejo še podjetja, ki:

  • delujejo s pomočjo do okolja prijaznih tehnologij,
  • delujejo v industriji, ki temelji na procesih za čistejše okolje,
  • delujejo na področjih trajnostne industrije.

V DVORANI K boste našli vso opremo in orodja – tako za podjetja kot domače mojstre. Ponudba obsega elektro, pnevmatska in ročna orodja, opremo za delavnice in skladišča, pritrdilno tehniko, tehtalne in računalniške sisteme, vrvi, verige in trakove, zaščitno opremo, maziva in olja, opremo za gradbeništvo, klimatizacijo, prezračevanje, stroje za obdelavo raznih materialov, robote, opremo za avtoservise in še in še.

V DVORANI ZP4 pa vas bo čakala bazenska tehnika, masažni in plavalni bazeni, savne, nadstreški, gradbena mehanizacija, prikolice, izdelki za vrt, čolni, šotori in hale ter še več.

Letošnja novost je tudi predstavitev vodikovih tehnologij v dvorani K in tekmovanje dijakov v H2STUDENT programu.

MOS bo letos obiskovalcem tako ponovno ponudil pestro izbiro rešitev po posebnih sejemskih cenah, možnost primerjanja ponudnikov na samem licu mesta in pa dogovore na štiri oči v kar 5 različnih razstavnih segmentih – MOS DOM, MOS TEHNIKA, MOS TURIZEM, MOS B2B in MOS PLUS.

Da bo izvedba sejma s trenutnimi ukrepi ob organizaciji množičnega dogodka čim lažja tako za organizatorje kot obiskovalce, bo pri vhodu na sejmišče ob nakupu vstopnice omogočeno BREZPLAČNO TESTIRANJE s hitrimi testi za COVID-19. Obiskovalci bodo tako za vstopnico za sejem odšteli manj, kot če bi plačali za test. Zagotovijo pa si jo lahko že v predprodaji na spletu, in sicer po akcijski ceni – samo 6 EUR.

 

Hvala za oddano vlogo!

Hvala za oddano povpraševanje!

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.