fbpx

OBVESTILO

Obveščamo vas, da smo zaradi premalega interesa potencialnih razstavljavcev primorani sejem Lestech (11.-13. maj 2022) odpovedati.

Vsem razstavljavcem, ki ste verjeli v to, da lahko skupaj izpeljemo neodvisni strokovni dogodek s področja lesne stroke v Sloveniji, se zahvaljujemo za zaupanje. Hkrati pa je naši odločitvi botrovala tudi odgovornost, da priprave razstavljavcev na sejem zahtevajo določen čas ter seveda s tem povezane stroške. Zato nikakor ne želimo zavajati razstavljavcev niti obiskovalcev, da bi to bil velik sejem.

Vse zainteresirane razstavljavce, ki bi se sicer želeli predstaviti, vabimo, da se nam pridružijo na sejmu MOS, na področju MOS TEHNIKA ENERGETIKA, kjer se predstavljajo tudi stroji in oprema za obdelavo lesa.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Sejem LESTECH

LESTECH je sejem lesnoobdelovalnih strojev, orodij in repromateriala. Namenjen je vsem obdelovalcem in oblikovalcem lesa, ki se bodo v okviru širokega kroga razstavljavcev in pestrega programa spremljevalnih prireditev lahko seznanili z novostmi in rešitvami na področju lesnoobdelovalnih strojev in tehnologij ter repromaterialov. Ponuja vpogled v stanje trga panoge in je odlična priložnost za medsebojno povezovanje.

Zakaj na LESTECH?

Ker je osrednji dogodek v Sloveniji, ki prikaže aktualno stanje na trgu
in daje priložnost za sklepanje novih poslov.

Obilo poslovnih priložnosti

LESTECH je namenjen medsebojnemu povezovanju akterjev v panogi. Je priložnost za vpogled v stanje na tržišču, iskanje novih kupcev in sklepanje posla.

Pester razstavni program

Razstavljeni bodo tudi stroji in orodja, ki jih podjetja zaradi velike vrednosti nimajo na zalogi in jih zato običajno ni možno videti nikjer drugje.

Predstavljena področja

Lesnoobdelovalni stroji
Orodja
Repro material
Napredne tehnologije

Za pridobitev informativne ponudbe pišite Renati Košenina. 

E-mail: [email protected]

Telefon: 03 54 33 201

Razstavni program

Lesnoobdelovalni stroji
Orodja
Repro material
Napredne tehnologije

LESTECH

Na sliki je označena dvorana, v kateri boste našli vse na temo sejma LESTECH.

 

Kje in kdaj?


  • 11.-13. maj 2022
  • Dvorana D in C1

Utrinki iz TechExpa 2018

WEB FAIR