fbpx

OBVESTILO

Ministrstvo za zdravje RS je z nedavno sprejeto Odredbo št. 470 izdalo prepoved zbiranja na javnih prireditvah v javnih prostorih zaprtega tipa v Republiki Sloveniji. V družbi Celjski sejem d. d. smo tako primorani prestaviti termin strokovnega trojčka sejmov in kongresa (Energetika Interklima, Terotech in Lestech), ki je sicer bil načrtovan med 31. marcem in 3. aprilom.

Sporočamo vam, da so sejmi Energetika, Terotech in Lestech predstavljeni na nov termin in sicer od 20. do 23. oktobra 2020. Po razgovorih z razstavljavci smo ugotovili, da večini ta termin bolj ustreza kot junijski, poleg tega pa ni nobenega zagotovila, da bo v juniju organizacija večjih prireditev že sploh mogoča.

Sejem LESTECH

LESTECH je sejem lesnoobdelovalnih strojev, orodij in repromateriala. Namenjen je vsem obdelovalcem in oblikovalcem lesa, ki se bodo v okviru širokega kroga razstavljavcev in pestrega programa spremljevalnih prireditev lahko seznanili z novostmi in rešitvami na področju lesnoobdelovalnih strojev in tehnologij ter repromaterialov. Ponuja vpogled v stanje trga panoge in je odlična priložnost za medsebojno povezovanje.

Zakaj na LESTECH?

Ker je osrednji dogodek v Sloveniji, ki prikaže aktualno stanje na trgu
in daje priložnost za sklepanje novih poslov.

Obilo poslovnih priložnosti

LESTECH je namenjen medsebojnemu povezovanju akterjev v panogi. Je priložnost za vpogled v stanje na tržišču, iskanje novih kupcev in sklepanje posla.

Pester razstavni program

Razstavljeni bodo tudi stroji in orodja, ki jih podjetja zaradi velike vrednosti nimajo na zalogi in jih zato običajno ni možno videti nikjer drugje.

Katalog razstavljavcev

Oglejte si katalog vseh ponudnikov, ki se bodo predstavili na sejmu  LESTECH  2020.

Razstavni program 2020

Lesnoobdelovalni stroji
Orodja
Repro material
Napredne tehnologije

LESTECH

Na sliki je označena dvorana, v kateri boste našli vse na temo sejma LESTECH.

 

Kje in kdaj?


  • Od 31. marca do 3. aprila 2020
  • Vsak dan od 9:00 do 17:30
  • Dvorana E in D

Utrinki iz TechExpa 2018

E – poslovni kuponi

Prijavite se kot razstavljavec

WEB FAIR