fbpx

OBVESTILO

Glede na okoliščine in neznanke, povezane z možnostjo izvedbe sejmov v poznem jesenskem času, smo sprejeli odločitev, da za letos sejem Lestech odpovemo.

Bomo pa zato letos na sejmu MOS, ki je pozno poleti, od 16. do 20. septembra, in je zato po trenutnih zagotovilih pristojnih institucij mogoč, v sklopu sejma MOS Tehnika, več pozornosti namenili vzdrževanju in lesnoobdelovalnim strojem ter energetiki, ki jo bomo izpostavili tudi v sklopu sejma MOS Dom. Tudi del načrtovanega spremljajočega program teh treh sejmov bomo prestavili na MOS. Zato vas vabimo, da letos namesto žal na odpovedanih sejmih izkoristite priložnost za predstavitev na sejmu MOS.

Zavedamo se, da okoliščine niso niti približno podobne scenariju, ki smo ga načrtovali, a se novi realnosti moramo prilagoditi prav vsi.

Sejmi so in vedno bodo predstavljali nenadomestljiv kanal promocije in sklepanja novih poslov, kar v časih, ki so pred nami, nekaterim podjetjem predstavlja rešilno bilko pred gotovim propadom.

Tudi naš kolektiv se zaveda odgovornosti, ki jo kot največje sejmišče v Sloveniji nosimo za ponovni zagon slovenskega gospodarstva, zato vas vabimo, da se nam pridružite na osrednjem sejemskem dogodku leta 2020!

V prihajajočih letih načrtujemo, da bodo sejmi Energetika, Terotech in Lestech potekali nemoteno na parna leta, kot je bilo to v praksi do sedaj, naslednja redna izvedba sejma bo tako leta 2022.

Sejem LESTECH

LESTECH je sejem lesnoobdelovalnih strojev, orodij in repromateriala. Namenjen je vsem obdelovalcem in oblikovalcem lesa, ki se bodo v okviru širokega kroga razstavljavcev in pestrega programa spremljevalnih prireditev lahko seznanili z novostmi in rešitvami na področju lesnoobdelovalnih strojev in tehnologij ter repromaterialov. Ponuja vpogled v stanje trga panoge in je odlična priložnost za medsebojno povezovanje.

Zakaj na LESTECH?

Ker je osrednji dogodek v Sloveniji, ki prikaže aktualno stanje na trgu
in daje priložnost za sklepanje novih poslov.

Obilo poslovnih priložnosti

LESTECH je namenjen medsebojnemu povezovanju akterjev v panogi. Je priložnost za vpogled v stanje na tržišču, iskanje novih kupcev in sklepanje posla.

Pester razstavni program

Razstavljeni bodo tudi stroji in orodja, ki jih podjetja zaradi velike vrednosti nimajo na zalogi in jih zato običajno ni možno videti nikjer drugje.

Katalog razstavljavcev

Oglejte si katalog vseh ponudnikov, ki se bodo predstavili na sejmu  LESTECH  2020.

Razstavni program 2020

Lesnoobdelovalni stroji
Orodja
Repro material
Napredne tehnologije

LESTECH

Na sliki je označena dvorana, v kateri boste našli vse na temo sejma LESTECH.

 

Kje in kdaj?


  • Od 31. marca do 3. aprila 2020
  • Vsak dan od 9:00 do 17:30
  • Dvorana E in D

Utrinki iz TechExpa 2018

E – poslovni kuponi

Prijavite se kot razstavljavec

WEB FAIR