Medijski center

SPOROČILA ZA JAVNOST

Velika nagradna igra na 54. MOS-u!

Med 14. in 18. septembrom 2022 bodo lahko VSI OBISKOVALCI SEJMA MOS sodelovali v nagradni igri S kolesom na MOS!

Na blagajni bodo obiskovalci prejeli kupon z nagradnim vprašanjem na katerega bodo nato odgovorili in ga dali v žreb v atriju sejmišča v zato namenjeno škatlo. Nagrade bodo podeljene izžrebancem, ki bodo pravilno odgovorili na zastavljeno nagradno vprašanje in v celoti izpolnili kupon.

V igri bodo TRI GLAVNE NAGRADE in VEČ KOT 20 PRAKTIČNIH NAGRAD!

Glavne nagrade:
• ZLOŽLJIVO E-KOLO ECONO NAVIS S9 v vrednosti 1.163,90 eur
• GORSKO KOLO SCOTT ASPECT 960 v vrednosti 729,00 eur
• ŽENSKO KLASIČNO MESTNO KOLO PUCH HANDS UP v vrednosti 549,00 eur

Manjše praktične nagrade:
• 1x BREZPLAČEN VIKEND NAJEM DVEH E-KOLES
• 10x PREMIUM LETNE NAROČNINE sistema Kolesce
• 5x KLJUČAVNICA Kryptonite Keper 556
• 5x KOLESARSKI ŠTEVEC Sigma BC 5.16

Pogoji in pravila nagradne igre so dostopna na povezavi: https://ce-sejem.si/54-mos/pogoji-in-pravila-nagradne-igre-s-kolesom-na-mos/

 

Partnerji in sponzorji nagradne igre

PARTNERJI:

Celjski sejem, Mestna občina Celje, Nomago, Novi tednik & Radio Celje.

SPONZORJI:

Bike EK

Kolesarska centra v Celju in na Ptuju z veliko zalogo koles in opreme vrhunskih znamk kot so Scott in Cannondale. Ponujajo največjo izbiro koles in opreme na Štajerskem, saj imajo vedno na voljo vsaj 400 koles! V kolesarskem centru BIKE EK že več kot dvajset let svetujejo, sestavljajo in prodajajo kolesa in opremo za kolesarjenje začetnikom in najbolj zahtevnim kolesarjem. Prav tako pa servisirajo vsa kolesa in opravljajo najbolj zahtevna servisna dela.

 

ECONO

Za vse ljubitelje kolesarjenja in aktivnega preživljanja prostega časa in za prevoze po opravkih s kolesi  so razvili in proizvedli električna kolesa ECONO, ki so opremljena z baterijskimi sklopi lastne proizvodnje. ECONO Navis bo postal vaš ne pogrešljiv spremljevalec na navtični potovanjih, na campiranju ali če se boste v mesto pripeljali z avtomobilom in nadaljevali pot na kolesu. Z njim bodo vaša potovanja dobila novo razsežnost in še tako oddaljeni cilji in poti bodo za vas postali lahko dosegljivi. Kolo Econo Navis odlikuje lahko aluminijasto ohišje. Baterija z dometom do 45 km  pri nastavitvi pomoči na Eco. Baterija je vgrajena v okvir. Polnite preko običajne hišne električne vtičnice in traja do 5h, odvisno od njene izpraznjenosti. Baterijo s ključem odklenete in jo lahko tako ločite od kolesa. Polnite jo lahko na kolesu ali sneto kjer koli želite.

 

ELPEC eBikes

ELPEC eBikes je specializiran ponudnik e-koles uveljavljenih evropskih proizvajalcev in e-kolesa iz njihove ponudbe imajo pogonske sklope vodilnih proizvajalcev kot so Bosch, Yamaha, Shimano, Brose, Sachs in Fazua, ki poleg vrhunske kvalitete zagotavljajo tudi kakovostne in ažurne poprodajne aktivnosti. ELPEC eBikes nudi prodajo novih in rabljenih e-koles, najem e-koles in servis e-koles ter navadnih koles. Po nakupu e-kolesa v specializiranem centru e-koles ELPEC eBikes boste svoje e-kolo lahko pripeljali na brezplačen »nulti« servis v katerokoli od poslovalnic.

 

PUCH – NewBike

Ko se začneš voziti s Puchovim kolesom, na kolesarjenje gledaš popolnoma drugače! Puch kolesa so elegantnega videza, kakovostne izdelave, na njih se vozimo gosposko. Na MOS-u bodo razstavljeni najbolj popularni modeli, tako klasična kot električna Puch kolesa, obiskovalci MOS-a bodo se bodo imeli s kolesi možnost zapeljati. Ljudje, ki imajo svoj novodobni Puch največkrat povedo, da na kolesarjenje odslej gledajo popolnoma drugače. Izkušnja je fenomenalna, udobje brez primere, praktičnost v vseh pogledih! Sodobna Puch električna kolesa so idealna za vsakodnevno vožnjo, recimo v službo in nazaj, v trgovino in nazaj, za potepanja po mestu in po naši lepi deželici.

 

NOMAGO

Javni sistem izposoje koles uporabnikom omogoča aktiven in učinkovit način opravljanja vsakodnevnih poti. Je eden izmed pomembnih gradnikov mobilnost v mestih. Sistem KolesCE je del sklopa Nomago Bikes in povezuje občino Celje je z okoliškimi občinami v skupni sistem, ki obsega 67 postaj in več kot 350 navadnih in električnih koles. Velika uporaba sistema kaže na stalne potrebe po nadgrajevanju in širjenju z novimi postajami in kolesi – v kratkem bo sistem pridobil 10 novih postaj, med drugim v občinah Braslovče in Vojnik. Uporabniški račun KolesCE omogoča, da uporabniki kolesarijo v vseh sistemih Nomago Bikes, tako v Ljubljani, Kranjski Gori, na Goriškem, Zagorju ob Savi in Marini Portorož, kot povsod po svetu v več kot 300 mestih okviru sistemov nextbike.

 

Hvala za oddano vlogo!

Hvala za oddano povpraševanje!

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.