Medijski center

SPOROČILA ZA JAVNOST

Na MOS-u letos kulinarični vitezi in vrhunski vinarji

MOS TURIZEM

Po letu in pol prepovedi izvajanja sejemskih dogodkov, se v družbi Celjski sejem med ljudi z optimizmom in novo energijo vračamo s 53. MOS-om, ki bo potekal med 15. in 19. septembrom. Končno se vračamo k stari tradiciji na štiri oči, druženju in sklepanju poslov v živo ter iskrenemu stisku rok. Osrednji poslovno-sejemski dogodek Slovenije bo letos vsebinsko dopolnjen in tako s ponosom stal ob boku aktualnim evropskim in svetovnim trendom. Predali se boste lahko tudi vrhunski kulinariki.

Pravo turistično kombinacijo za vas boste lahko spoznali na MOS TURIZMU, ki bo letos postregel s široko kulinarično ponudbo v dvorani C. Tam se bodo v okviru Evropske gastronomske regije predstavljali vrhunski kulinarični virtuzi, ki bodo postregli tudi z možnostjo degustacij jedi. Prav tako se bodo letos v dvorani C predstavljalo veliko število vinarjev, ki bodo  še dodatno poskrbeli za razvajanje brbončic, potekala pa bo tudi podelitev priznanj Great American wine competition. Tudi Turistična zveza Slovenije bo s svojimi društvi letos prvič na MOS-u.

Vsebinska nadgradnja segmenta MOS TURIZEM pa daje letos priložnost za predstavitev tudi podjetjem, ki:

  • delujejo v sektorju za zagotavljanje trajnostne prehranske verige (lokalno pridelana hrana in pijača, ekološko pridelana hrana in pijača),
  • delujejo v sektorju trajnostnega in zelenega turizma,
  • se na trgu predstavljajo s celotnimi gastronomskimi storitvami.

MOS bo letos obiskovalcem tako ponovno ponudil pestro izbiro rešitev po posebnih sejemskih cenah, možnost primerjanja ponudnikov na samem licu mesta in pa dogovore na štiri oči v kar 5 različnih razstavnih segmentih – MOS DOM, MOS TEHNIKA, MOS TURIZEM, MOS B2B in MOS PLUS.

Da bo izvedba sejma s trenutnimi ukrepi ob organizaciji množičnega dogodka čim lažja tako za organizatorje kot obiskovalce, bo pri vhodu na sejmišče ob nakupu vstopnice omogočeno BREZPLAČNO TESTIRANJE s hitrimi testi za COVID-19. Obiskovalci bodo tako za vstopnico za sejem odšteli manj, kot če bi plačali za test. Zagotovijo pa si jo lahko že v predprodaji na spletu, in sicer po akcijski ceni – samo 6 EUR.

Hvala za oddano vlogo!

Hvala za oddano povpraševanje!

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.