Medijski center

SPOROČILA ZA JAVNOST

Obiščite POMP in praznujte s stilom!

Pred nami je najbolj pompozen dogodek leta, ki se bo odvijal na Celjskem sejmu od 21. do 22. oktobra 2023 in bo na enem mestu združeval vse, kar potrebujete za organizacijo čudovitega poročnega dne, maturantskega plesa, obletnice, novoletne zabave.

Kako začeti s pripravami? Katere glasbenike najeti, kje najti popolno lokacijo, koga poklicati? Vprašanja se kar vrstijo, a brez skrbi, ni razloga za paniko. Priprave naj se začnejo počasi in brez stresa.

Priporočamo, da si izdelate jasno časovnico, kjer bodo navedeni vsi koraki, ki jih morate izvesti, in njihov rok. Si pa lahko načrtovanje še bolj poenostavite. Na Celjskem sejmu imamo za vas prav posebno rešitev – POMP, sejem pompoznih dogodkov.

Kaj bi rekli, če bi vse ponudnike našli na enem mestu in to v zgolj dveh dneh? Sanjsko, kajne? Prav to vam ponujamo mi – popolno brezskrbnost pri načrtovanju najbolj nepozabnega dogodka in res neverjetno izkušnjo.

Vsak si želi ustvariti čudovite spomine in nepozabne dogodke. Če iščete navdih za svoje bližajoče se praznovanje ali poseben dogodek, potem je POMP pravo mesto za vas. Letošnji POMP bo tako poseben kot bo bi moral biti poseben vaš dogodek – butični sejem, kjer se bodo predstavili ponudniki najboljših praznovanj, od frizerjev, fotografov, cateringa, organizatorjev dogodkov, do animatorjev, ponudnikov slavnostnih oblačil, zlatarjev, cvetličarjev in še mnogo več. Ne bodo manjkale niti idilične lokacije za nepozabna doživetja.

Čakala vas bo tudi velika ponudba poročnih in slavnostnih oblačil s sejemskimi popusti, pestra izbira prstanov in nakita po dostopnih cenah, spoznali boste pa tudi mnoge organizatorje porok in drugih svečanih dogodkov, glasbene skupine in animatorje. Med sejmom bodo potekale tudi različne delavnice, tako za oblikovanje frizur in preizkušanje različnih make-up stilov, ki vam bodo najbolje pristajali za najbolj nepozaben dan v vašem življenju.

V soboto, 21. 10., bosta prvič na sejmu POMP mladi Celjanki Špela Strašek in Ivana Ristić predstavili tudi kreativni marketing – inovativni pristop, kjer bosta združili moči s 17 različnimi butičnimi ponudniki, ki vas bodo pričakali takoj ob vstopu na sejem. Organizirali bosta tudi okroglo mizo, na kateri se bodo odvijale razprave o ključnih temah v slovenski modni industriji in kako se urediti za slovesni dogodek.

 

Gre za najbolj glamurozen sejem daleč naokrog, ki na enem mestu združuje ponudnike, ki bodo poskrbeli za vsako podrobnost pri organizaciji nepozabnega praznovanja. Vendar ne pozabite na najbolj pomembno stvar – ob vsem načrtovanju morate tudi uživati! Vaša poroka, zabava ali rojstni dan naj bo vaš najsrečnejši dogodek. Ne obremenjujte se s podrobnostmi, osredotočite se na praznovanje in svoje dobro počutje. Pripeljite svoje prijatelje in družino ter ustvarite dogodek, ki si ga bodo še dolgo zapomnili.

POMP vam ponuja vse, kar potrebujete za veličastno poroko, nepozabno zabavo in ustvarjanje najlepših spominov. Še vedno delimo brezplačne vstopnice za prvih 1.500 parov, zato se čim prej prijavite TUKAJ.

Vabljeni na POMP, sejem pompoznih dogodkov na Celjskem sejmu 21. in 22. oktobra 2023!

Hvala za oddano vlogo!

Hvala za oddano povpraševanje!

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.