Medijski center

SPOROČILA ZA JAVNOST

Sejemska priznanja letos pripadla nagrajencem, ki so pustili izrazit pozitiven pečat v gospodarski dejavnosti

Sejemska priznanja je letos prejela pestra paleta različnih nagrajencev, ki so s svojo dejavnostjo tako ali drugače, na lokalnem in nacionalnem nivoju, prispevali k slovenski gospodarski dejavnosti, ki je bila med epidemijo covida-19 še posebej okrnjena. Na MOS-u so kot vsako leto doslej ta trud tudi prepoznali, in podelili priznanja številnim podjetjem, organizacijam in drugim institucijam, ki so se pokazale v svoji odličnosti. »S to prireditvijo želimo vsako leto izpostaviti tiste razstavljavce, ki najbolj izstopajo,« je povedala voditeljica Saša Pukl. Priznanja je nagrajencem predal izvršni direktor sejma mag. Robert Otorepec.

  • Med prejemniki zlatega sejemskega priznanja so se tako letos znašli Magnus aircraft ZRT, Air-filter KFT, ECE d.o.o. in Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko UM.
  • Srebrno priznanje so prejeli Klima naprave Dolinar d.o.o., GEN-I  Sonce d.o.o. in Pošta Slovenije.
  • Bronasto priznanje so prejeli Woodstory, Solvelectric technologies LTD in Preciz d.o.o.

Posebna priznanja pa so letos šla v roke HSE Invest d.o.o., ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo, Stelkom d.o.o., Talum tovarna aluminija d.o.o. in Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije.

Prav tako je sejemska priznanja podelila Mestna občina Celje, in sicer:

  • sejemsko priznanje za kakovost, tržno zanimivost in izvirnost razstavljenih izdelkov podjetju MIK Celje d. o. o. za prijavljen izdelek »SMART MIKrovent40«;
  • sejemsko priznanje za izdelek tradicionalne slovenske domače obrti podjetju WoodStory d. o. o. za prijavljen izdelek »ročno poglobljen servirni pladenj iz orehovega lesa«;
  • sejemsko priznanje za kakovost, tržno zanimivost in izvirnost podjetja iz Celja podjetju ECE d. o. o. za prijavljen »spletni portal Moj ECE«.

Že tradicionalno priznanja na MOS-u podeljuje tudi Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Podelili so priznanja v dveh kategorijah:

  • Bronasti ceh – nagrajenci: Klima naprave Dolinar d.o.o, Kovinopasarstvo Rehar d.o.o., Lesna galanterija Gajšt Daniel s.p..
  • Posebna priznanja OZS – nagrajenci: Sekcija kovinarjev in Sekcija plastičarjev pri OZS, Odbor za znanost in tehnologijo pri OZS, Ulica obrti, Območna obrtno-podjetniška zbornica Ormož, Območna obrtno-podjetniška zbornica Krško, Območna obrtno-podjetniška zbornica Slovenska Bistrica, Pro-bit programska oprema d.o.o..

Celjski sejem je v sodelovanju s portalom Moj mojster podelil tudi priznanja za Naj izvajalce Slovenije. V kategoriji fasaderstvo/pleskarstvo je priznanje dobilo slikopleskarstvo Kalinero d.o.o., za kategorijo keramičarstvo je to v roke šlo Adaptnovi Simona Vogelnik s.p., v kategoriji gradbeništvo je priznanje prejelo Gradbeništvo EGZON d.o.o., v krovski kategoriji ALSTO d.o.o., najboljše mizarstvo pa je letos bilo Mizarske storitve Milan Avbelj s.p. Naziv Naj izvajalec Slovenije je prav tako šlo v roke Adaptnovi Simona Vogelnik s.p.

Hvala za oddano vlogo!

Hvala za oddano povpraševanje!

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.