Medijski center

SPOROČILA ZA JAVNOST

SEJEMSKA PRIZNANJA ZA NAJBOLJ INOVATIVNE, DRZNE IN PERSPEKTIVNE RAZSTAVLJAVCE

V okviru 55. MOS-a smo podelili sejemska priznanja za najbolj inovativne izdelke ali storitve med razstavljavci. Imeli smo več kategorij, med drugim smo podelili:

 

BRONASTO PRIZNANJE:

ECE D.O.O. prejme bronasto priznanje za njihovo izjemno delo pri podajanju informacij o trajnostnem razvoju in zelenem prehodu med mladimi. S svojim pristopom omogočajo, da mladi bolje razumejo pomen trajnostnega načina življenja.

Cuvee Trade D.O.O. prejme bronasto priznanje za svoje koktejle Spirito Cocktails, ki predstavljajo inovacijo na trgu pijač in pravo paleto okusov. S tem prispevajo k raznolikosti in zadovoljstvu ljubiteljev koktejlov.

 

SREBRNO PRIZNANJE:

Kum-Plast D.O.O. prejme srebrno priznanje za njihov inovativen cvetlično zelenjavni stolp, ki približa urbanim prebivalcem gojenje rastlin na trajnosten in ekološki način. S centralnim zalivalnim sistemom omogoča gojenje cvetja, zelenjave, začimb na manjših površinah, kot so balkoni, terase.

Janez Škrlec in Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije prejmejo srebrno priznanje za njihovo bionsko glavo, ki predstavlja pomemben korak v razvoju inovativnih tehnologij in interdisciplinarnega raziskovanja. Gre za tehnološko platformo, ki združuje napredne možganske vsadke, senzorje, simulatorje in komunikacijske sisteme.

 

ZLATO PRIZNANJE:

LKM & A, strojni in gradbeni inženiring, d.o.o. prejme zlato priznanje za svoje vgradne kleti, ki jih krasi vrhunska oblika in predstavljajo inovativno rabo prostora v okviru vinske industrije. Njihova posebnost je, da po vgradnji ne potrebujejo dodatne obdelave.

Roto Slovenija D.O.O. prejme zlato priznanje za njihov inovativen povozen rezervoar Rotterra Drive, ki je prvi izdelan s pomočjo tehnologije rotomouldinga. Primeren je za vgradnjo pod povozne površine brez potrebe po betonski ali drugi razbremenitvi.

Ngen D.O.O. prejme zlato priznanje za njihov hibridni sončni sistem Ngen STAR, ki vsebuje sončno elektrarno in hranilnik električne energije z integriranim hibridnim razsmernikom ter pametnim števcem električne energije. Sistem zagotavlja popolno neodvisnost od omrežja med delovanjem sončne elektrarne in hranilnika.

 

POSEBNA PRIZNANJA:

Ministrstvo za digitalno preobrazbo prejme posebno priznanje za prvo predstavitev na sejmu MOS in njihovo pomembno vlogo pri promociji digitalne preobrazbe v družbi.

Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport prejme posebno priznanje za njihovo dolgoletno sodelovanje in prispevek pri oblikovanju vsebine sejma MOS.

Podjetje INOXVRBOVŠEK D.O.O. prejme posebno priznanje za najboljšo marketinško kampanjo na več različnih lokacijah, ki je prispevala k prepoznavnosti njihovega podjetja in izdelkov kot tudi samega sejma MOS.

Podjetje Tratnjek D.O.O. prejme posebno priznanje za najboljšo predstavitev in celostno podobo na sejmu MOS, ki je privabila pozornost obiskovalcev in tudi nas, organizatorjev sejma.

 

Hvala za oddano vlogo!

Hvala za oddano povpraševanje!

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.