fbpx

OBVESTILO – 14. 4. 2020

Ministrstvo za zdravje RS je s sprejeto Odredbo št. 470 izdalo prepoved zbiranja na javnih prireditvah v javnih prostorih zaprtega tipa v Republiki Sloveniji. V družbi Celjski sejem d. d. smo bili sprva prepričani, da bomo del pomladnih sejmov lahko prestavili na majski termin, kar pa glede na trenutno situacijo ne bo mogoče.

Obveščamo vas, da so štirje pomladni sejmi – Altermed, Flora, Poroka in festival Kulinart, ki so bili načrtovani med 15. in 17. majem 2020, zaradi izrednih razmer ODPOVEDANI. Prav tako še vedno velja, da zaradi začetka ribiške in čebelarske sezone sejma ApiSlovenija in Svet ribolova v letošnjem letu ne bo. Tej odločitvi je botrovalo predvsem dejstvo, da tako čebelarji, kot ribiči, opremo in druge potrebščine kupujejo pred sezono. 

Prav tako naznanjamo, da se Festival kave Slovenija seli na letošnji 53. MOS (16. – 20. september 2020).

Dobrodošli na 1. sejmu Svet ribolova

Skupaj s pomladjo se prebudijo tudi pomladni sejmi na Celjskem sejmišču. Letos se jim bo prvič pridružil čisto nov sejem, ki je namenjen vsem ljubiteljskim ribičem. Neokrnjena narava je namreč velik slovenski privilegij. Imamo veliko prostoživečih živali v naravnih potokih, jezerih in morju, z njimi pa je potrebno skrbno ravnati. Za to pri nas skrbijo ribiške družine in ljubiteljski ribiči. Na sejmu Svet ribolova se bo tako na enem mestu našla vsa oprema in pripomočki za športni ribolov.

Zakaj nas obiskati?

01-Zakaj na sejem

Zakaj na sejem?

Na sejmu Svet ribolova boste našli vse, kar ljubiteljski ribič potrebuje za kvaliteten lov – na enem mestu. Od opreme in pribora, do oblačil in obutve ter literature.
02-Prednosti sejma

Prednosti sejma

V Sloveniji ni veliko dogodkov, kjer se lahko ribiči zberejo, na enem mestu vidijo ponudbo ribiške opreme in se hkrati še podružijo. S tem namenom je letos za njih prvič organiziran Svet ribolova.
03-6 sejmov 1 vstopnica

7 sejmov, 1 vstopnica

Z eno vstopnico lahko obiščete kar sedem sejmov, ki v istem terminu potekajo na celjskem sejmišču!

POZDRAV POMLADI NA CELJSKEM SEJMIŠČU

 

Vsi marčni sejmi na Celjskem sejmišču so na blagajni združeni v en sejem. Z vstopnico sejma Svet ribolova  lahko v enem dnevu obiščete tudi Festival kave Slovenija, Altermed, Kulinart in sejem Flora, med vikendom pa tudi sejma Poroka in ApiSlovenija.

Pester program 

Razstavni program

 • Oprema in pribor za sladkovodni in morski ribolov
 • Oblačila in obutev za ribolov
 • Ribolovni turizem
 • Ekologija pri ribolovu
 • Kamping oprema
 • Darilni program
 • Prodaja rabljene ribiške opreme
 • Strokovna literatura

Veliko ponudnikov na enem mestu, vabimo vas k ogledu kataloga razstavljavcev 2020

1. sejem Svet ribolova

 

Na sliki je označena dvorana, v kateri boste našli vse na temo sejma Svet ribolova.

 

Kje in kdaj?


 • Od 13. do 15. marca 2020
 • Vsak dan od 9:00 – 18:00
 • Dvorana C1

Registracija E-poslovnih kuponov

Prijavite se kot razstavljavec

S klikom na gumb se lahko prijavite kot razstavljavec na sejmu Svet ribolova.

WEB FAIR