fbpx

Nekaj besed o sejmu

Pomlad je za čebele ključnega pomena in čebele so ključnega pomena za človeka. Zato čebelam v pomladi pripada sejem ApiSlovenija. Sejem tradicionalno poteka že več kot 40 let in čebelarska javnost ga je popolnoma posvojila.

Eden glavnih razlogov za njegov obisk je nakup čebelarske opreme pred prihodom nove sezone. Pridružite se nam na največjem strokovnem čebelarskem dogodku v Evropi 14. in 15. marca, na celjskem sejmišču. V istem terminu na Celjskem sejmu potekajo tudi sejmi Kulinart, Flora, Poroka, Altermed, Svet ribolova in Festival kave Slovenija.

Zakaj ne smete manjkati?

Največji čebelarski dogodek v Evropi

Če so čebele vaša strast, potem nikakor ne izpustite sejma ApiSlovenija, na katerem boste našli najboljšo ponudbo čebeljih izdelkov in čebelarske opreme.

Svetovno znani predavatelji

Predavala bosta ga. Fani Hatjina, “prvo ime” svetovne čebelarske organizacije s področja zdravja čebel, in eden največjih ekoloških čebelarjev v Evropi dr. Stefan Mandl iz Avstrije.

7 sejmov, 1 vstopnica

Vsi marčni sejmi na Celjskem sejmišču so na blagajni združeni v en sejem. Z vstopnico Festivala kave Slovenija lahko v enem dnevu obiščete tudi Altermed, Svet ribolova, Kulinart in sejem Flora, med vikendom pa tudi sejma Poroka in ApiSlovenija.

 POZDRAV POMLADI NA CELJSKEM SEJMIŠČU

Vsi Marčni sejmi na Celjskem sejmišču so na blagajni združeni v en sejem. Z vstopnico ApiSlovenija lahko v enem dnevu obiščete tudi sejme Altermed, Svet ribolova, Kulinart, sejem Flora, Poroka in Festival kave Slovenija.

Pester razstavni program

Oprema za čebelarjenje, pripomočki in materiali za čebelarjenje, izdelki iz meda, inovacije v čebelarstvu, apiterapija in seveda med

Veliko ponudnikov na enem mestu, vabimo vas k ogledu kataloga razstavljavcev 2019

Pester program dogajanja 

Fotogalerija

Novice

27/01/2020

Pomladni sejmi v Celju letos bogatejši še za enega

Pomlad se bliža s svetlobno hitrostjo, z njo pa se prebujajo tudi pomladni sejmi na Celjskem sejmišču – sejem zdravega načina življenja Altermed, sejem Poroka in […]
17/03/2019

Znani zmagovalci Mednarodnega natečaja čebelarske fotografije 2019

Danes je v Modri dvorani Celjskega sejma potekala razglasitev najboljših čebelarskih fotografij. Natečaj je potekal v 6 tematskih sklopih: Čebela in rastlinski svet, Življenje čebel, Čebelarska […]
16/03/2019

Slovenija naj postane čebelarska država!

Čebelarska zveza Slovenije je danes organizirala novinarsko konferenco, kjer so predstavili vizijo, ki jo vidijo v tem, da Slovenija svetu postane znana kot čebelarska država. Prav […]

43. sejem ApiSlovenija

Na sliki je označena dvorana, v kateri boste našli vse na temo sejma ApiSlovenija.

 

Kje in kdaj?


  • 14. in 15. marec 2020
  • V soboto od 9:00 do 18:00, v nedeljo od 9:00 do 15:00
  • Dvorana D

Registracija E-poslovnih kuponov

Prijavite se kot razstavljavec

S klikom na gumb se lahko prijavite kot razstavljavec na 43. sejmu ApiSlovenija.

WEB FAIR