Medijski center

SPOROČILA ZA JAVNOST

Skoči na 53. MOS!

Z veseljem in ponosom razkrivamo obraze in slogan letošnjega MOS-a. Z nami bo akrobatska skupina Dunking Devils, ki skupaj z vami »Skačejo na MOS !«.

Brez dvoma je pričakovanje, da vas po letu in pol prepovedi lahko zopet pozdravimo na našem sejmišču, botrovalo odločitvi, da 53. MOS-u poleg kvalitetnega razstavnega programa, dodamo še nepozabne zabavne aktivnostmi za male in velike. Naši kampanji se je tako pridružila akrobatska skupina Dunking Devilsov, ki jih vsi dobro poznamo po dih jemajočih akrobacijah.

Dunking Devilse smo izzvali, da kot obraz 53. MOS-a na našem sejmišču izvedejo nekaj, kar v zgodovini obstoja sejemske dejavnosti pri nas ni storil še nihče … Izziv so sprejeli z odprtimi rokami in si zastavili izjemno zahtevno nalogo – izvesti skok iz strehe dvorane L na streho dvorane K.

Celoten videoposnetek akrobacije si oglejte spodaj:

Na 53. MOS-u, ki bo potekal med 15. in 19. septembrom, Dunking Devils sicer ne bodo skakali iz strehe na streho, bodo pa pričarali nepozabno zabavo v akrobatski FUN CONI, kjer bodo na voljo zabavne aktivnosti, ki se jih boste lahko BREZPLAČNO udeležili vsi! Preizkusili se boste lahko v zabijanju na koš, trampolinskih akrobacijah in številnih drugih zabavnih dejavnostih. V soboto, 18. 9., pa bodo Dunking Devils za vse obiskovalce MOS-a priredili nepozaben show, ob katerem smo prepričani, da boste ostali odprtih ust …

Slogan 53. MOS-a se glasi »Skoči na MOS!«, z njim pa vas ne želimo samo povabiti na osrednji sejemski dogodek leta, temveč med vas razširiti tudi optimizem, pogum in predati še to sporočilo: »Vsemu boš kos, skoči na MOS!«

Se vidimo med 15. in 19. septembrom na celjskem sejmišču!

Hvala za oddano vlogo!

Hvala za oddano povpraševanje!

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.