Medijski center

SPOROČILA ZA JAVNOST

Vse tisto, kar sejem naredi sejem

MOS PLUS

Po letu in pol prepovedi izvajanja sejemskih dogodkov, se v družbi Celjski sejem med ljudi z optimizmom in novo energijo vračamo s 53. MOS-om, ki bo potekal med 15. in 19. septembrom. Končno se vračamo k stari tradiciji na štiri oči, druženju in sklepanju poslov v živo ter iskrenemu stisku rok. Osrednji poslovno-sejemski dogodek Slovenije bo letos vsebinsko dopolnjen in tako s ponosom stal ob boku aktualnim evropskim in svetovnim trendom. Skočite na MOS tudi vi!

Kot se za »sejem vseh sejmov« s 53-letno tradicijo spodobi, je za obiskovalce na voljo tudi ponudba izdelkov široke potrošnje po ugodnih cenah. Kategorija MOS PLUS ohranja del tistega, kar smo bili včasih na sejmih vajeni in nas po tihem še vedno navdušuje. Tako boste lahko našli gospodinjske in medicinske pripomočke, izdelke domače obrti, dodatke za dom in vrt, darila, konfekcijo, električna kolesa, skuterje in skiroje, prehrano in še marsikaj po ugodnih sejemskih cenah. Čarobni kraj, kjer se lahko pripravite na prijetna presenečenja.

Letos se temu dodajajo še ponudniki, ki:

  • ponujajo ekološke različice vozil, s katerimi se spodbuja državna politika eMobilnosti,
  • ponujajo ekološke in BIO izdelke.

Če ste usmerjeni v zdrav način življenja, boste letos na MOS PLUS zelo uživali. Precej več bo namreč ponudnikov v skrbi za zdrav način življenja, izdelkov in storitev, ki lahko pripomorejo k boljšemu počutju in bolj zdravemu telesu.

Poseben poudarek pa bo letos tudi na elektro mobilnosti – na sejmišču vas bodo pričakali ponudniki električnih avtomobilov, koles in skuterjev, nekatere od teh pa boste lahko tudi sami preizkusili.

MOS bo letos obiskovalcem tako ponovno ponudil pestro izbiro rešitev po posebnih sejemskih cenah, možnost primerjanja ponudnikov na samem licu mesta in pa dogovore na štiri oči v kar 5 različnih razstavnih segmentih – MOS DOM, MOS TEHNIKA, MOS TURIZEM, MOS B2B in MOS PLUS.

Da bo izvedba sejma s trenutnimi ukrepi ob organizaciji množičnega dogodka čim lažja tako za organizatorje kot obiskovalce, bo pri vhodu na sejmišče ob nakupu vstopnice omogočeno BREZPLAČNO TESTIRANJE s hitrimi testi za COVID-19. Obiskovalci bodo tako za vstopnico za sejem odšteli manj, kot če bi plačali za test. Zagotovijo pa si jo lahko že v predprodaji na spletu, in sicer po akcijski ceni – samo 6 EUR.

Hvala za oddano vlogo!

Hvala za oddano povpraševanje!

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.