Medijski center

SPOROČILA ZA JAVNOST

Mednarodni industrijski sejem z rekordnimi številkami

Zadnji dan mednarodnega industrijskega sejma lahko s ponosom in največjim veseljem ugotavljamo, da sejem beleži rekordno število razstavljavcev in obiskovalcev. Letos je bilo največ razstavljavcev doslej – 330 razstavljavcev iz 15-ih držav, 1000 blagovnih znamk iz 30-ih držav in več kot 17.000 obiskovalcev.

Štirje dnevi Mednarodnega industrijskega sejma so minili v znamenju bogatega strokovnega programa različnih panog v industriji. Prvi dan sejma je bil posvečen avtomatizaciji in optimizaciji proizvodnih procesov, drugi dan je bil Dan varilne tehnike, kjer je bilo v ospredju državno in mednarodno tekmovanje varilcev, tretji dan je bil Dan orodjarstva in vzdrževanja, zadnji dan pa Dan industrije plastike. Podjetja, tako slovenska kot tuja, so na sejmu postregla s številnimi inovativnimi rešitvami in proizvodi. Sedem razstavljavcev je dobilo tudi posebna sejemska priznanja – za najbolj inovativne in ekonomsko varčne ter okoljsko vzdržne proizvode. Mednarodni industrijski sejem v Celju je tako ponudil celovit pregled različnih panog v industriji ter predstavil najnovejše trende in tehnologije. Rekordno število obiskovalcev beležimo tudi med dijaki in študenti tehnoloških šol in fakultet, ki so sejem ocenili kot izjemno priložnost pri sodelovanju teorije in prakse in popolno nadgradnjo njihovega učnega procesa.

Rekordne številke Mednarodnega industrijskega sejma pomenijo odlično izhodišče za naslednjega. Veliko razstavljavcev je že oddalo povpraševanje za prihodnji Mednarodni industrijski sejem, ki bo leta 2025.

Hvala za oddano vlogo!

Hvala za oddano povpraševanje!

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.