Medijski center

SPOROČILA ZA JAVNOST

Brezplačno hitro testiranje na 53. MOS-u

Varnost razstavljavcev in obiskovalcev na prvem mestu

Celjski sejem z obstoječo infrastrukturo in higienskimi ter varnostnimi ukrepi že nekaj časa zagotavlja vse pogoje za varno izvedbo sejmov. Ves čas smo v stiku s pristojnimi institucijami in izvedbo 53. MOS-a načrtujemo v skladu s trenutno sprejetimi ukrepi. Jasno je, da je sejmišče dovolj veliko za primerno razporeditev razstavljavcev, prav tako pa bomo vse vhode nadgradili z opremo za spremljanje števila obiskovalcev na sejmišču. Tako bo obisk sejma varen in brezskrben za vse udeležence.

Da bo izvedba sejma s trenutnimi ukrepi ob organizaciji množičnega dogodka čim lažja tako za organizatorje kot obiskovalce, bo pri vhodu na sejmišče ob nakupu vstopnice omogočeno BREZPLAČNO TESTIRANJE s hitrimi testi za COVID-19. Obiskovalci bodo tako za vstopnico za sejem odšteli manj, kot če bi plačali za test. Zagotovijo pa si jo lahko že v predprodaji na spletu, in sicer po akcijski ceni – samo 6 EUR.

Sicer še ni popolnoma jasno, kakšni pogoji bodo veljali v času trajanja 53. MOS-a, vendar PCT pogoj zagotovo ostaja. Brez dvoma smo najprej želeli poskrbeti, da imate prav vsi prebivalci Slovenije iste možnosti za vstop na sejmišče, kar pomeni, da smo za tiste, ki niso preboleli ali cepljeni omogočili BREZPLAČNO hitro testiranje. To se bo izvajalo v neposredni bližini obeh vhodov. Tisti obiskovalci, ki ste si vstopnico zagotovili preko spleta in potrebujete hitri test, greste direktno do mesta testiranja in v cca. nekaj minutah boste dobili rezultat. V kolikor je ta negativen, boste dobili zapestnico, ki vam omogoča takojšen vstop na sejmišče – s tem se izognemo čakanju na potrditveni sms. Tisti, ki si vstopnice ne boste zagotovili preko spleta, pa greste najprej do blagajne, tam opravite nakup vstopnic in v kolikor ne izpolnjujete pogoja PC, nadaljujete na hitri test. Na vhodu bodo varnostniki prijazno vsakega obiskovalca prosili za dokazilo o PCT pogoju in nato brezskrbno nadaljujete svojo pot po sejmišču.

Velik poudarek namenjamo tudi spletni prodaji vstopnic. Sistem, ki smo ga razvili, zagotavlja nakup vstopnic za vsak sejemski dan posebej. Spletni in vnaprejšnji nakup vstopnic spodbujamo tudi z nižjo predprodajno ceno.

Hvala za oddano vlogo!

Hvala za oddano povpraševanje!

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.