Medijski center

SPOROČILA ZA JAVNOST

Članek iz mojaobcina.si – Nagrajenka iz celjske regije za preprečevanje raka: družba Celjski sejem d. d.

Na slavnostni seji Zveze slovenskih društev za boj proti raku in regijskih društev za boj proti raku, ki je bila 9. marca 2023 na Ministrstvu za zdravje v Ljubljani, so podelili priznanja in plakete zaslužnim posameznikom in organizacijam za delo ter podporo na področju preprečevanja in zmanjševanja raka. Nagrajenka iz celjske regije je bila družba Celjski sejem d. d., ki je prejela srebrno plaketo. Družba Celjski sejem d. d. že vrsto let podpira aktivnosti Društva za boj proti raku regije Celje.

Društvo za boj proti raku regije Celje vsako leto svoje aktivnosti predstavi tudi na njihovih sejemskih dogodkih Altermed/Green vita in na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju. Oba sejma se ponašata z izjemno dobro udeležbo, kar pripomore tudi k večjemu dosegu preventivnih dogodkov, umeščenih pod okrilje sejemske dejavnosti. Strokovni delavci iz društva informirajo o različnih zdravstveno vzgojnih vsebinah in spodbudijo obiskovalce sejma k bolj zdravemu načinu življenja. Družba Celjski sejem podpira poslanstvo Društva za boj proti raku regije Celje tako, da omogoča praktično brezplačno uporabo sejemskega prostora in opreme. Na ta način nudi dolgoletno podporo in prispeva k širjenju znanja o zdravju tudi na njihovih dogodkih. Priznanje je prevzel mag. Robert Otorepec, izvršni direktor družbe Celjski sejem d.d..

Prispevek napisala Tatjana Škornik Tovornik za mojaobcina.si. Povezava do prispevka: https://www.mojaobcina.si/celje/novice/zdravje-in-lepota/nagrajenka-iz-celjske-regije-za-preprecevanje-raka-druzba-celjski-sejem-d-d.html 

 

O nas so pisali tudi:

NIJZ

Zveza slovenskih društev za boj proti raku

Hvala za oddano vlogo!

Hvala za oddano povpraševanje!

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.